Spotreba oleja.

Více
17. lis 2017 08:30 - 17. lis 2017 17:25 #5006 od mates750
Odpověděl mates750 pro téma Spotreba oleja.
Fonzi si macher... Veľmi pekne ďakujem za fakt podrobnú odpoveď a čas že si našiel. Fakt dik tak som si to predstavoval. Konkrétne a jasne a ešte si dal aj bonus že rozpočet.
Je to palka finančne a jasné že ten necelý liter oleja na 10 tisíc je menej ako 17tisic.... aj na dvacet let. Motor ide ináč jak hodinky. A ja fakt nejazdim ležérne rád potiahnem aj na 7500 otáčok čo možno ani netreba tak často ale s GPR vyfukmi je to od 6500 strašný rock & roll a Mne hnupovi se to tak libi :-) :-) A milo som bol prekvapený aj v Rumunsku tento rok nakufrovany + ladvinka a nebolo niak extra cítiť že by sme mali váhu kamiónu motor potiahol krásne aj pri predbiehaní super. Iba bŕzdna dráha prezradzala že sme dvaja z bagazou.......No stým sajrajtom mi napadlo lebo kamoš mal dodávku a tá snáď jela na olej to zralo asi 15litrov oleja na interval a nalial tam raz niečo od Liquid moly niaky čistič a najel 400km stým sajrajtom v oleji a potom mu to zralo "iba" 4-5 litrov na interval. Preto mi to napadlo len som nechcel na Tom jazdiť ale len to naliať a počkať kým to rozpustí.....no možno naivne ale.....šak za opýtanie nič nedám :-). Ešte raz dik moc ...Budem informovať čo nájdem pri rozborke. Chcel by som v lete BIH, MONTENEGRO, ALBANIA.....Tak ať to projede a dojede. ;-)
Poslední změna: 17. lis 2017 17:25 uživatelem mates750.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
20. lis 2017 08:35 #5010 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Spotreba oleja.
No neni zac :-) Motorama se zivim, tak vim co to obnasi. Kolikrat lidem vadi spotreba u auta litr na 15000km a chcou to resit. Jenomze pak to rozhodim a zjistim ze jsou sisate valce nebo zadrene apod a razem je to proti rozpoctu o mnoho tisic vic a vetsinou se cena opravy priblizi cene auta. A pak uz to nechcou a lata se to tak at to zase jede a muzou to rychle prodat. A nevysvetlis to lidem. A totez muze byt i u tebe. Klidne muze byt ryha ve valci nebo muze byt valec sisaty nebo jinak krivy a jsi tam, kdes byt nechtel. Bohuzel takove veci jdou zjistit az po rozborce.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.181 sekund