Vysoký voľnobeh
26. dub 2018 03:54 #5268
od stewe21
Vysoký voľnobeh vytvořil uživatel stewe21
Keďže môj caponord žije vlastným životom vyskytol sa ďalší problém. Voľnobeh si robí čo chce, sú dni kedy ide ako má 1340+-100 a inokedy 2000. Vymenil som hadice podtlakov až po spojkovy kryt. Vyčistil som ten motorček v air boxe a cez tunel ecu som resetol TPS a skúšal som aj inú mapu.
Pomaly som bezradný....
Dnes ráno si caponord vymyslel niečo nové, pri jazde je voľnobeh na 1900-2000 a akonáhle zastavím a vyradim spadne pekne na 1340+-100.
Som zvedavy čo bude poobede...
Niekto nejaký tip?
Pomaly som bezradný....
Dnes ráno si caponord vymyslel niečo nové, pri jazde je voľnobeh na 1900-2000 a akonáhle zastavím a vyradim spadne pekne na 1340+-100.
Som zvedavy čo bude poobede...
Niekto nejaký tip?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
26. dub 2018 12:59 #5269
od mates750
Odpověděl mates750 pro téma Vysoký voľnobeh
Nazdar. Ináč to som si vsimol aj ja....ake nie az tak markantne ako u teba. Voľnobeh mam ok ale po vymene ventylov na podtlakov. hadiciach a vycisteni seckeho .....no vzime som sa hrajkal som zistil ze ked motorka ide mam vyšší volnobeh ale len tak na 1500- 1700 a akonahle zastanem klesne na ideal. Nebude to ako na aute ze emisie???lebo auto si drzi vyšší volnobeh kym dojdes do krizovatky aby akoze dohorelo secko palivo a potom zníži ...len auto ma alektronicku klapku plynu mi nie. Co naháňa viacej vzduchu netusim a ani to ci to tak má byť
29. dub 2018 18:06 #5280
od aprilak
Odpověděl aprilak pro téma Vysoký voľnobeh
mrkni na příruby sání jestli je nemáš popraskaný.
08. kvě 2018 03:59 #5301
od stewe21
Odpověděl stewe21 pro téma Vysoký voľnobeh
Chlapi, čo ovplyvňuje voľnobeh za studena? Mapa a Ecu je jasné. Čidlo teploty pri airboxe? Motorček v airboxe na ľavej strane?
Po prehrani mapy na pred catfish verziu ide voľnobeh tak ako má. Iba ranné starty blbnu obcas,motka chytí voľnobeh ide na 2000 a po cca5sek. zdochne. Ale pravidlo to nieje,sú rána kedy to funguje ako má.
Inak stále hľadám schému zapojenia hadic,nakoľko mám iba jeden jednosmerný ventil pred spojkovom krytom a žiadne zaslepene hadičky podtlakov na pripojenie budikov tipujem že už to niekto "riešil".
Po prehrani mapy na pred catfish verziu ide voľnobeh tak ako má. Iba ranné starty blbnu obcas,motka chytí voľnobeh ide na 2000 a po cca5sek. zdochne. Ale pravidlo to nieje,sú rána kedy to funguje ako má.
Inak stále hľadám schému zapojenia hadic,nakoľko mám iba jeden jednosmerný ventil pred spojkovom krytom a žiadne zaslepene hadičky podtlakov na pripojenie budikov tipujem že už to niekto "riešil".
27. kvě 2018 08:24 #5344
od stewe21
Odpověděl stewe21 pro téma Vysoký voľnobeh
Nikto nič? Momentálne stav.... Capo si drží vyšší voľnobeh cca 2000. Nezávislé na teplote a okolnostiach. Po ďalšom štarte ide zasa ideál 1350+-. Toto sa opakuje nepravidelne. Týždeň všetko super,potom 1,2-3dni prípadne len par startov je zasa vysoký.
Už mi dochádzajú nápady. Vážne sa s tým nikto nestretol?
Už mi dochádzajú nápady. Vážne sa s tým nikto nestretol?
27. kvě 2018 20:53 #5349
od mates750
Odpověděl mates750 pro téma Vysoký voľnobeh
Toto je najkokotskejsi druh závady .....
Pri vstrekovani to asi bude viac vzduchu...pochybujem ze vstreky daju viac benzinu jedine ze sitič sa zapína....ale co mu da inpulz..ze by cidlo teploty motora ti blbne???malo by sa dat premerat ( odpor zodpoveda teplote)inac vzduch vela viac niekde nasaje a jedine to by malo mohlo zdvihnúť....
Pri vstrekovani to asi bude viac vzduchu...pochybujem ze vstreky daju viac benzinu jedine ze sitič sa zapína....ale co mu da inpulz..ze by cidlo teploty motora ti blbne???malo by sa dat premerat ( odpor zodpoveda teplote)inac vzduch vela viac niekde nasaje a jedine to by malo mohlo zdvihnúť....
Vygenerováno za 0.205 sekund