spojky od nádrže

Více
24. lis 2012 19:15 #947 od LuDom
spojky od nádrže vytvořil uživatel LuDom
ahojte,
dnes som zhodil nádrž a mám tam jednu kovovú rýchlospojku od nádrže, ale čo ma zaskočilo, tak druhá hadička je napojená plastovou spojkou ako pokračovanie k druhému valcu. Myslel som, že rýchlospojky sú k obom valcom..... otázka je: menili ste niekto túto spojku za kovovú? dík za info.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
25. lis 2012 06:11 #948 od alien898
Odpověděl alien898 pro téma spojky od nádrže
Čau, mrkni na fotku, ta ti to objasní. Taky jsem to musel předělat na kovové spojky.
Přílohy:
Poděkovali: LuDom

Více
25. lis 2012 06:37 #949 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma spojky od nádrže
zdar, tak to je presne to. takze si musim spravit kovovu spojku. dik za info.

Více
26. lis 2012 20:20 - 26. lis 2012 20:29 #955 od Myro
Odpověděl Myro pro téma spojky od nádrže
Jsou tam dvě rychlospojky původně obě plastový. Většinou se utrhne jen jedna a tak se mění jedna. Já jsem měl na Kápu i po 60ti tisících km obě plastový a nebyl důvod je měnit, až když jsem jednu utrhl tak jsem vyměnil obě. Hadici, co jde od nádrže, jsem si nechal nakrimplovat, tam kde se dělají hydraulické hadice stálo to 200kč. Je to jak originál a podstatně pevnější a jistější ne šroubované spojky. Vím že to drží i tak ale pár motorek vahořelo a vždy to bylo v důsledku špatně poškozené palivové soustavy.

Poslední změna: 26. lis 2012 20:29 uživatelem Myro.

Více
17. kvě 2014 18:08 #1937 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma spojky od nádrže
mám tam to samý (ty kovový), ale problém, když jsem chtěl sundat nádrž, tak ta spodnější je plná benzínu, a musel jsem nechat vypustit do kanystrů co se vešlo (klika že jsem neměl plnou nádrž) to asi není dobře, že to po odpojení teče ne? Máte někdo nějaký tip co s tím nebo co je špatně? díky

Více
17. kvě 2014 20:57 #1938 od čuník
Odpověděl čuník pro téma spojky od nádrže
Zdar jak sviňa, na hadici od čerpadla ve spojce by měl být ventilek, který když se spojky rozpojí uzavře přítok benzinu a zabrání jeho vytékání!! Takže tam je nejspíš zakopaný pes.

Vygenerováno za 0.205 sekund