spojky od nádrže
- Fernet-stock
-
- Pokročilý
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
22. kvě 2014 07:29 #1977
od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma spojky od nádrže
Jo tak to že je to přepad jsem si myslel taky. Jen mě zarazilo, že z toho po odstřižení toho zapečenýho konce vyteklo cosi, ale benzín to nebyl. Leda by to tam bylo uzavřený tak dlouho, že už vyprchal...
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
22. kvě 2014 08:46 #1978
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma spojky od nádrže
Hadičky časem ztvrdnou a začnou se lámat a drolit. Taky pak nedrží na tom šroubení na nádrži a je dobrý je tam chytit úzkou kabelovou vázací páskou. Myslím, že ta kaše, co ti z toho vylezla je starej benzín v kombinaci s gumou. Jsou vedený pod plastem a rámem vlevo dolů podél motoru a kolem spojkového válce. Neměly by se moc dotýkat motoru. Já je mám vyvedený do původního očka, který je na zadním šroubu krytu motoru (viz. foto). Jde je samozřejmě dát taky do toho držáku kabelu od stojánku, jak psal Nezmar.
- Fernet-stock
-
- Pokročilý
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
22. kvě 2014 08:58 #1979
od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma spojky od nádrže
Ono to ani nebyla kaše. Spíš jak čistá voda.
Jinak nakoupim nový a vyměnim je.
Jinak nakoupim nový a vyměnim je.
22. kvě 2014 16:33 #1982
od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma spojky od nádrže
Tak jsem v klubu rychlospojek, 3x sundání vydržely na 4. prdla... chtel jsem dat svicky a rele co mi zrovna prislo a vyvetrat se na narozky a zas za zas neco. Cekam, ze nejsem prvni kdo to chtel poslat ze skaly.
24. kvě 2014 07:37 #1987
od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma spojky od nádrže
Ahoj, neklesej na mysli, tohle je prostě první věc která je po koupi potřeba udělat. Potom už jenom jezdíš. Někdy se objeví něco dalšího, ale na to se nesmí myslet 
Plastové rychlospojky u toho motoru prostě trpí a časem křehnou až prasknou. Ale pokud to odhalíš hned na začátku tak budeš mít jistotu že ti motorka nikde neshoří

Plastové rychlospojky u toho motoru prostě trpí a časem křehnou až prasknou. Ale pokud to odhalíš hned na začátku tak budeš mít jistotu že ti motorka nikde neshoří

27. kvě 2014 17:41 #1992
od Myro
Odpověděl Myro pro téma spojky od nádrže
Souhlasím s CapoRiderem.
Já po koupi, do Cápa vrazil skoro 15tis. 2ks pneu, relé, 2ks indukček, rychlospojky, iridiové svíčky, KN filtr, páčky, horní TOP. Jenže na vstupu mě stál 65tisíc. Takže suma sumárum 80tis. tři roky jezdím a liju jen benzín a občas olej nic neodchází vše normálně funguje a nikde mě nenechal.
Je ovšem pravdou,že jsem se při koupi motorky musel nechat hodně přemlouvat kamarády v jak žalostném byla stavu. Dnes nelituji nejlepší poměr cena výkon. Nebo snad znáte motku, která je v podobném poměru.
Ani 1000 Varadero ani 1200GS BMW.
No a Praotec by ji hodil ze skály. Já ji dával dohromady skoro 2měsíce a to v sezoně.
Já po koupi, do Cápa vrazil skoro 15tis. 2ks pneu, relé, 2ks indukček, rychlospojky, iridiové svíčky, KN filtr, páčky, horní TOP. Jenže na vstupu mě stál 65tisíc. Takže suma sumárum 80tis. tři roky jezdím a liju jen benzín a občas olej nic neodchází vše normálně funguje a nikde mě nenechal.
Je ovšem pravdou,že jsem se při koupi motorky musel nechat hodně přemlouvat kamarády v jak žalostném byla stavu. Dnes nelituji nejlepší poměr cena výkon. Nebo snad znáte motku, která je v podobném poměru.
Ani 1000 Varadero ani 1200GS BMW.
No a Praotec by ji hodil ze skály. Já ji dával dohromady skoro 2měsíce a to v sezoně.
Vygenerováno za 0.210 sekund