spojky od nádrže
27. kvě 2014 18:57 #1993
od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma spojky od nádrže
dneska dokončeno, rychlospojky od dexu OK jen se mi svlíklo těsnění na hadici u vstřiku nevšiml jsem si toho zůstalo uvnitř.. start.. chcanec.. ok pak jsem ho vyhrábl a ok, dal jsem iridiovky a hned znatelně lepší start a možná i "živost" motorky lepší, regulátor vape r106 sedl bezproblémů, na čínským voltmetru po startu 13.5v a drželo se stejně ať s plynem světly stejně. Ještě pujde yausa pod sedlo a bude to ok... teda ještě přetěsnit central fuuuj
jinak z capa zacinam mit zas radost, skala se odklada.
Diky za podporu a rady kdy jsem tu zasiral forum dotazama a malo cetl. Tak se nezlobte
jinak z capa zacinam mit zas radost, skala se odklada.
Diky za podporu a rady kdy jsem tu zasiral forum dotazama a malo cetl. Tak se nezlobte

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- wp_thunder
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
28. kvě 2014 04:40 #1995
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma spojky od nádrže
Tak od toho tu tohle fórum je :o). Až to dokončíš dej vědět, půjdem se projet. Sice tě ještě neznám, ale tvou motorku jsem už okukoval když stála u Speedyho v servise :o) - máme to k sobě přes pole (Praha 4 - Háje).
Jinak podobně jako Myro, když jsem přivezl svýho Capa, tak taky polknul dost velkou částku neb předchozí majitel to měl jako spotřebku a moc se mu nevěnoval, takže gumy, řetězovka, náplně, veškeré příslušenství, regl (preventivně) no a letos na jaře ta volnoběžka. Rychlospojku mám měněnou jen jednu a centrál zatím drží.
De-facto u 12-13 let starý motorky se s něčím počítat musí.
Jinak podobně jako Myro, když jsem přivezl svýho Capa, tak taky polknul dost velkou částku neb předchozí majitel to měl jako spotřebku a moc se mu nevěnoval, takže gumy, řetězovka, náplně, veškeré příslušenství, regl (preventivně) no a letos na jaře ta volnoběžka. Rychlospojku mám měněnou jen jednu a centrál zatím drží.
De-facto u 12-13 let starý motorky se s něčím počítat musí.
Martin @ Thunder
25. úno 2016 16:34 - 25. úno 2016 16:36 #3358
od divocak
Odpověděl divocak pro téma spojky od nádrže
Ahoj som cerstvy majitel capka a chystam sa objednat kovove palivove spojky. Mam tam plastove a nemam pocit, ze su zle, ale pre istotu. Dal si do placu velmi peknu fotku, kde to mas pekne urobene. Chcel som to objednat z: www.dex.cz/produkty/v_f_r/rychlospojky_vseobecne.html
- LC22006 - Přímý hadicový konektor pro hadici 3/8" (9,525 mm) bez ventilu
- LCD 17004 - Přímá hadicová spojka pro hadici 1/4" (6,35 mm) s ventilem[/b]
ale nejako mi tam chybaju protikusy. Neporadis prosim ako presne na to, resp co presne objednam a potom si to len necham pospajat?
Dakujem vopred za cenne info.
matus
- LC22006 - Přímý hadicový konektor pro hadici 3/8" (9,525 mm) bez ventilu
- LCD 17004 - Přímá hadicová spojka pro hadici 1/4" (6,35 mm) s ventilem[/b]
ale nejako mi tam chybaju protikusy. Neporadis prosim ako presne na to, resp co presne objednam a potom si to len necham pospajat?
Dakujem vopred za cenne info.
matus
Poslední změna: 25. úno 2016 16:36 uživatelem divocak.
25. úno 2016 17:29 #3359
od Mireček
Odpověděl Mireček pro téma spojky od nádrže
Ahoj.Už se to tady řešilo a řeší.Koukni na - Fórum Technika Úpravy rychlo spojky
26. úno 2016 20:15 #3371
od divocak
Odpověděl divocak pro téma spojky od nádrže
ano super uz viem ako na to. Dik moc za radu. objednavam...
Vygenerováno za 0.204 sekund