-
Fórum
-
Technika
-
Pozvozek
-
Zvýšení světlé výšky
Zvýšení světlé výšky
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
18. led 2014 18:09 #1712
od Kudlanka
Ahoj. Tenhle problém jsem řešil minulý rok. Motorku mám komplet zvednutou zhruba o 2,5 cm. Výměna za progresivní pružiny hyperpro a kompletní repas tlumičů u p. Procházky (Benešov) , kdy provedl zvýžení zamotných tlumičů jak předních tak zadních. Je taky jasný, že musíš mít funkční seřizování předpětí pružiny. Po zvýšení je nutné počítat s prodloužením stojanu jak hlavního tak bočního. Pokud budeš mít dotaz ozvi se....
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
03. bře 2014 06:26 #1727
od blejdamint
Kudlanka napsal: Ahoj. Tenhle problém jsem řešil minulý rok. Motorku mám komplet zvednutou zhruba o 2,5 cm. Výměna za progresivní pružiny hyperpro a kompletní repas tlumičů u p. Procházky (Benešov) , kdy provedl zvýžení zamotných tlumičů jak předních tak zadních. Je taky jasný, že musíš mít funkční seřizování předpětí pružiny. Po zvýšení je nutné počítat s prodloužením stojanu jak hlavního tak bočního. Pokud budeš mít dotaz ozvi se....
Já to vyřešil novým tlumičem od WP, kde se dá upravit libovolně délka tlumiče a dá se přizvednout až o 7 cm a nemusí se řešit nějaké kosti, funguje to super, výměna za stávajíci tlumič cca 15 min
www.etv1000.cz/index.php/forum/6-pozvozek/861-zadni-tlumic-wp
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
26. úno 2016 07:38 - 26. úno 2016 18:05 #3363
od Bjaci
Taky se podělím o svou zkušenost. Kosti jsem si vyrobil sám ze stejně silného materiálu o 8mm kratší. Výsledek je perfektní, motorka se zvýšila o 2,5cm. Na centrálním stojanu při pevném povrchu se dá zadním kolem bez problémů točit, boční stojan budu muset nadstavit..
Poslední změna: 26. úno 2016 18:05 uživatelem
Bjaci.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
-
-
-
28. úno 2016 09:06 #3387
od Milan
Ja zkusil taky kosti prodloužit o 8mm . Motorka se sice zvedla ale unavena pružina zůstane pořád unavenou

takže po 2 vyjížďkách jsem objednal novou pružinu Hyperpro. Kosti jsem musel dát zpět původní a je to úplně jiná jízda.

Letos jsem koupil i na předek tak se těším na první jízdu.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 22
-
-
02. dub 2016 19:07 #3713
od Nezmar
Mám na prodej dělané prodloužené kost přepákování o 4mm oproti originálu na snížení podvozku. Pokud by se náhodou někomu hodily, nechám je obě za 100kč.
-
Fórum
-
Technika
-
Pozvozek
-
Zvýšení světlé výšky
Vygenerováno za 0.259 sekund