Zvýšení světlé výšky
26. kvě 2016 10:29 #3902
od Boris
Odpověděl Boris pro téma Zvýšení světlé výšky
Ještě nevím, na montáž zatím nebyl čas... jak namontuju, pochlubím se...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
08. čvn 2016 07:07 #4035
od Martin.S
Odpověděl Martin.S pro téma Zvýšení světlé výšky
Ahoj všichni tady píšete o zvedání světlé výšky páč jste urostlý ale já mám opačný problém já bych potřeboval naopak snížit měřím 175 cm a když na ní sedím mám nohy na špičkách to by ještě tak nevadilo ale problém přijde v okamžiku popotlačení na místě.

08. čvn 2016 10:21 #4037
od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Zvýšení světlé výšky
Kosti prodloužit a v brejlich posunout tlumiče.
08. čvn 2016 20:20 #4040
od Bjaci
Odpověděl Bjaci pro téma Zvýšení světlé výšky
Tak tak.. Zkusil bych nechat kosti zkrátit treba o 1 cm. Na zvýšení to udělá 3 cm tak u snížení to bude asi stejné..
09. čvn 2016 08:43 #4041
od Martin.S
Odpověděl Martin.S pro téma Zvýšení světlé výšky
Skusím to až bude nějaké špatné počasí. Díky
09. čvn 2016 16:10 - 09. čvn 2016 16:16 #4042
od cyberzef
Pro snížení motorky je potřeba rozteč děr na "kostech" zvětšit ( prodloužit ) a naopak, když se chce aby motorka byla vejš od země, je potřeba rozteč zmenšit ( zkrátit ).
Já mám cca 185 cm, na zem dosáhnu v pohodě ale při tý váze je opravdu manévrování nebo zvedání na stojan fuška. Měnit to ale nehodlám, líbí se mi jak to vypadá a taky že už tolik nebrousím spodek
Odpověděl cyberzef pro téma Zvýšení světlé výšky
Bjaci napsal: Tak tak.. Zkusil bych nechat kosti zkrátit treba o 1 cm. Na zvýšení to udělá 3 cm tak u snížení to bude asi stejné..
Pro snížení motorky je potřeba rozteč děr na "kostech" zvětšit ( prodloužit ) a naopak, když se chce aby motorka byla vejš od země, je potřeba rozteč zmenšit ( zkrátit ).
Já mám cca 185 cm, na zem dosáhnu v pohodě ale při tý váze je opravdu manévrování nebo zvedání na stojan fuška. Měnit to ale nehodlám, líbí se mi jak to vypadá a taky že už tolik nebrousím spodek

Poslední změna: 09. čvn 2016 16:16 uživatelem cyberzef.
Vygenerováno za 0.217 sekund