Zvýšení světlé výšky
16. kvě 2016 18:32 #3859
od fsalac
Odpověděl fsalac pro téma Zvýšení světlé výšky
sháním kde sehnat kosti na zvýšení...nemáte někdo radu nad zlato? našel jsem jen eBay i s dopravou přes 2 tis...
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
16. kvě 2016 20:04 #3864
od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Zvýšení světlé výšky
já si je nechal vyříznout na vodním paprsku ze zbytku nerez pásoviny-cena kilčo
teď jsem zahlídl polotovar na motorkářích v dílech na capo za 500...

17. kvě 2016 23:26 #3870
od fsalac
asi necham vyrobit
není nekde dostupný výkres nebo alespon nacrt s rozmery? abych to nebral uplne od oka a buhvi co na stroji uz mam

18. kvě 2016 02:45 #3871
od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Zvýšení světlé výšky
O vykresu nevim, ja vzal puvodni a rekl ze chci to stejny jen mensi roztec der. Namalovat v cadu by nebyl problem...
18. kvě 2016 19:06 #3874
od fsalac
chtel jsem to nechat vyrobit bez rozebirky...ted musim bohuzel par mesicu parkovat venku a nechci to nechat rozebrany
ale muzu obkreslit na papir a zmensit roztec...o kolik je max? abych to neprepisk

18. kvě 2016 21:10 #3875
od Bjaci
Odpověděl Bjaci pro téma Zvýšení světlé výšky
Já je mám kratší přesně o 10mm a kratší už bych nedával..
Motorka se mi zvýšila o 2.5 cm,když na ní sednu,je to opravdu velký rozdíl!!
Boční stojan jsem musel uříznout a nadvařit o 3 cm a trošku poupravit i úhel když je stojan vodorovně zaklopený jelikož mu už vadil hlavní stojan..
Když mám motorku na hlavním stojanu na rovné dlažbě,dá se zadním kolem točit a nějaký mm tam ještě zbývá ale mám starší gumy,až dám nové tak bude možná trochu problém.. Takže kdyby byly kosti kratší více jak 10mm,bylo by zapotřebí určitě upravit i hlavní stojan a to už je podle mého trochu komplikovanější.. Takže za mě max.10 mm,raději 8mm.
Motorka se mi zvýšila o 2.5 cm,když na ní sednu,je to opravdu velký rozdíl!!
Boční stojan jsem musel uříznout a nadvařit o 3 cm a trošku poupravit i úhel když je stojan vodorovně zaklopený jelikož mu už vadil hlavní stojan..
Když mám motorku na hlavním stojanu na rovné dlažbě,dá se zadním kolem točit a nějaký mm tam ještě zbývá ale mám starší gumy,až dám nové tak bude možná trochu problém.. Takže kdyby byly kosti kratší více jak 10mm,bylo by zapotřebí určitě upravit i hlavní stojan a to už je podle mého trochu komplikovanější.. Takže za mě max.10 mm,raději 8mm.

Vygenerováno za 0.260 sekund