Centrální tlumič - nastavení
27. pro 2013 19:06 #1693
od Méťa
Odpověděl Méťa pro téma Centrální tlumič - nastavení
Zdar pánové, mám prosbu ohledně centrálního tlumiče. Mám Capouše 2004 (ABS). Na centrálním tlumiči mám jakousi ozubenou matici mezi pružinou a hlavou útlumu.
Něco podobného jsem měl na Hondě pro předpětí pružiny. Tady se při otáčení nic neděje. Asi je to pouze podložka. Otázka zní : jde o podložku, kterou tam již někdo dal (domácí tuning), nebo je to originál z výroby ? Díky za každý postřeh.
Něco podobného jsem měl na Hondě pro předpětí pružiny. Tady se při otáčení nic neděje. Asi je to pouze podložka. Otázka zní : jde o podložku, kterou tam již někdo dal (domácí tuning), nebo je to originál z výroby ? Díky za každý postřeh.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
29. pro 2013 15:06 #1694
od capotom
Odpověděl capotom pro téma Centrální tlumič - nastavení
Čau tak ta matice tam nemá co dělat je to domácí tuning
29. pro 2013 21:48 #1695
od Méťa
Čus, díky za odpověď. Myslel jsem si to, nikde v katalogu,(rozkresu ND), jsem ji nenašel.
23. led 2014 07:20 #1717
od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Centrální tlumič - nastavení
Ahoj ještě je tu jedna otázka: funguje ti při otáčení kolečkem nastavení předpětí? Má vyjíždět válec, který stlačuje pružinu. Pokud tohle nefunguje máš problém s tím nastavovačem . Oprava je popsaná
ZDE
24. led 2014 19:48 #1718
od Méťa
Ahoj, nastavování nefungovalo a proto tam nějakej kutil dal tu podložku co je na fotce. Už to mám opravený a funguje to. Díky za návod, který je zde.
- Fernet-stock
- Pokročilý
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
31. čvc 2017 10:49 - 31. čvc 2017 10:52 #4827
od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma Centrální tlumič - nastavení
Nazdárek
měl bych dotaz. Na mojim stroji mám jiný centrál než co je origo. (Je tam italské Bitubo) ale chová se asi stejně jako origo.
Teď k dotazu, ten odskok nastavuju spodním šroubem - tady mám jen asi 6 nebo 7 pozic. O víc to prostě "neklikne". Ale ať s tím točím jak s tím točím tak když to shodím z centrálu tak nevidím v chování pružiny rozdíl... Vy to poznáte? Já to měl teď hodně dlouho rozhozený takže nevím jak by se to vlastně mělo chovat normálně. Už sem to měl 2x u rádoby servismana a jednou to sesadil že to bylo jako žvejkačka a teď mi přijde že je to docela tvrdý ať to nastavim jak chci...
Díky
měl bych dotaz. Na mojim stroji mám jiný centrál než co je origo. (Je tam italské Bitubo) ale chová se asi stejně jako origo.
Teď k dotazu, ten odskok nastavuju spodním šroubem - tady mám jen asi 6 nebo 7 pozic. O víc to prostě "neklikne". Ale ať s tím točím jak s tím točím tak když to shodím z centrálu tak nevidím v chování pružiny rozdíl... Vy to poznáte? Já to měl teď hodně dlouho rozhozený takže nevím jak by se to vlastně mělo chovat normálně. Už sem to měl 2x u rádoby servismana a jednou to sesadil že to bylo jako žvejkačka a teď mi přijde že je to docela tvrdý ať to nastavim jak chci...
Díky
Poslední změna: 31. čvc 2017 10:52 uživatelem Fernet-stock.
Vygenerováno za 0.247 sekund