Dobíjení

Více
16. úno 2016 22:44 #3315 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Dobíjení
Zatím kdo tady na stránkách Vape namontoval tak si myslím 100% funkčnost! Samozřejmě se někde chybičky mohla vloudit.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17. úno 2016 09:30 #3316 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Dobíjení
Tak stat se samozdrejme muze. Elektronika odchazi tise a bez varovani :) Zkus do VAPE zavolat a myslim ze s nimi dohodnes.

Více
17. úno 2016 09:45 #3317 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Dobíjení

čuník napsal: Jo určitě můžeš zavolat beztak jen pije s Tondů ve vývojovém centru kafé a dělá hovno!! :-) :-)

Kdyby ses lepsi ucil, taky bys pil kafe a delal houno.. B)

Více
18. úno 2016 15:45 - 18. úno 2016 16:00 #3318 od gicocapo
Odpověděl gicocapo pro téma Dobíjení
tak sme komunikovali cez e-mail s niekym z Vape. ochota nulova. tvrdia, ze sme to museli len a len my zle zapojit. pricom kamos je skuseny mechanik a taketo banality, ako vymena reglera, riesi denne. a boli sme pri tom dvaja takze viem, ze na 100% postupoval spravne. druhy slape ako hodinky. na tej istej motorke, ten isty postup zapojenia. prvy je nulovy. navela navela, po par e- mailoch a dozadovani sa komunikacie so sefom, ze to mame teda poslat a oni to daju na diagnostiku. cize si môzu oddôvodnit cokolvek, ale ja som samozrejme za to, nech si to sami skontroluju. tak som na to velmi zvedavy, ci uznaju reklamaciu, alebo nie. s ignitechom, ked sa raz toto stalo, tak sa vôbec nevyhovarali a druhy poslali bez problemov a este aj zaplatili postovne. neviem, ci ma Vape 100% bezporuchovost vyroby, ale z taketo jednanie mi pride minimalne neseriozne.
Poslední změna: 18. úno 2016 16:00 uživatelem gicocapo.

Více
18. úno 2016 16:55 #3319 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Dobíjení

gicocapo napsal: tak sme komunikovali cez e-mail s niekym z Vape. ochota nulova. tvrdia, ze sme to museli len a len my zle zapojit. pricom kamos je skuseny mechanik a taketo banality, ako vymena reglera, riesi denne. a boli sme pri tom dvaja takze viem, ze na 100% postupoval spravne. druhy slape ako hodinky. na tej istej motorke, ten isty postup zapojenia. prvy je nulovy. navela navela, po par e- mailoch a dozadovani sa komunikacie so sefom, ze to mame teda poslat a oni to daju na diagnostiku. cize si môzu oddôvodnit cokolvek, ale ja som samozrejme za to, nech si to sami skontroluju. tak som na to velmi zvedavy, ci uznaju reklamaciu, alebo nie. s ignitechom, ked sa raz toto stalo, tak sa vôbec nevyhovarali a druhy poslali bez problemov a este aj zaplatili postovne. neviem, ci ma Vape 100% bezporuchovost vyroby, ale z taketo jednanie mi pride minimalne neseriozne.

toto mi připomíná jednání pána vyrábějícího regulátory ELESYS-kdysi jsem na jeho výrobky četl jen samou chválu a stejně tak to platilo i o řešení případných problémů. Proto jsem mu dal přednost před VAPE. Načež když mi jeho regulátor přestal fungovat,
osobně jsem se za ním vypravil (cca 100 km jedna cesta), dlouho jsme si dobře povídali, regulátor si vzal na diagnostiku s tím, že mi dá vědět co s tím je, čím to mohlo být zapříčiněno, pošle zpátky opravený nebo nový kus.
Od té doby (víc jak půl roku) se neozval, nezvedal telefon, na maily nereagoval... Motorka celou dobu nepojízdná až mi došla trpělivost a objednal jsem to VAPEčko.
Nejde mi o částku co ELESYS stál ale aspoň mohl říct třeba posral sis to sám, kup si novej :)

Více
18. úno 2016 18:17 #3320 od Jardas
Odpověděl Jardas pro téma Dobíjení
Jen písnu trochu o tady rozebíraném dobíjení.Měl jsem v Capouchu Vartu (nevím jak starou).Přes zimu na ní napojenou udržovací nabíječku.Po odpojení a nastartování točila ale dle mého názoru ne tak jak by měla ale motorka po pár otočení chytla.Měřil jsem jí voltmetrem na baterce v chodu a naměřeno při volnoběhu a rozsvícenými světly 13.5V a při 4000 ot.13V.Dal jsem baterku na elektronickou nabíječku (chytrou) a ta mi k mému překvapení stále přecvakával do chyby takže jsem jí touto nabíječkou nemohl dobít.Oni tyhle nabíječky jsou tak blbě chytrý,že zjistí,že je nějaký problém s baterkou a prostě skáče do poruchy a to znamená,že je baterka před smrtí.
Tak jsem koupil novou baterku (bezúdržbovou),zalil jí a po 1,5 hodině napojil na tu samou chytrou nabíječku a ejhle,v pohodě nabíjela.Dnes jsem dal novou baterku do motorky,nastartoval a bylo to hned znát.Hned chytla na drc.Znovu měřím s novou baterkou a nestačím se divit.na volnoběh s rozsvícenými světly + přídavné 2x H3 14.4V a při 4000 ot.14V.
Proč to píši a takhle rozepisuji:I když se baterka tváří dobře,tak může být za zenitem a dobíjení je opravdu jiné než s novou baterkou.

Vygenerováno za 0.261 sekund