Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů

Více
02. dub 2014 11:01 #1838 od zdemal

LuDom napsal: No fajn, ja mám ten prvý model cez uzavretia, takže potencionálne problém.... :ohmy:
Ten posledný ma katalitickú vložku, predpokladám.

To pochybuju. Je to jen jiný systém tlumení, obtokový. Mrkni na obrázek.
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
02. dub 2014 19:51 #1839 od cyberzef
no vidíte že nekecám :laugh: varianta na druhým obrázku je můj případ

Více
08. dub 2014 20:22 #1846 od Prim
Dneska dorazily ladacky od GPR, konkretne trioval. V CR jsem nesehnal, kde byly psane cca za 11tis, obchod nereagoval. H3moto sice komunikovali a byli ochotni je dovezt, jenze za 17, takze ebay a za 11,5 jsou za 14dni od objednavky doma.
Samozrejme ze na to natesenej jak malej Jarda, namontovano hned po prichodu z prace - vse sedi, uchyceni na jednom bode oproti 2 na origo ve me trochu vzbuzuje obavu, homologace blbe znacena na zacatku koncovky u napojeni na mezisvod, takze pekne na prd (pro overeni napr. na technicke bych to videl na sundavani plastu? budu s sebou vozit alespon fotku homologace + dokladu v telefonu)
Jeeenze, ten zvuk panove :laugh: :laugh: :laugh: K laufum jsou dve sady DB killeru, ozkouseno s temi hlucnejsimi jen na rychlo v garazi, pecka. Konecne zvuk odpovida velikosti masiny a ma koule :P Bez DBkilleru to bude uz asi moc, z videa na youtube jsem cekal o dost nevyraznejsi projev.

Více
09. dub 2014 06:35 - 09. dub 2014 06:38 #1847 od zdemal
17 tisíc, to se zbláznili. Asi jim nejde o to, aby prodávali. Z STK bych si hlavu nedělal. Ještě jsem se nesetkal s tím, že by laďáky nějak řešili. Maximálně ze sebe uděláš blbýho a řekneš, že nevíš, že tomu nerozumíš a motorku jsi koupil už s tím. Stejně ti to nemají jak dokázat. Jde jim o čísla, jestli to bliká a svítí a lékárničku. Motorku u kontroly nepotřebujou mít nastartovanou jako třeba auto. Aspoň taková je moje zkušenost.
Poslední změna: 09. dub 2014 06:38 uživatelem zdemal.

Více
09. dub 2014 10:08 #1848 od Prim
17tis byl vazne trosku ulet, navic se bavime o nejlevnejsi variante (ten trioval), zbytek byl uz vse nad 20tis.
S tou STK - radost mi to nekazi, spis mi jen prislo skoda, ze nekdo trosku nepremyslel... v praxi jsem na problem nenarazil ani s nehomologovanym vyfukem na jine moto. ;)

Jinak pro zajimavost, DB killery jsou k vyfukum dva typy, pricemz oba jsou castecne pruchozi (homologovany vyrazne mene), jako tu uz zaznelo u Vincku

Více
10. dub 2014 10:50 #1849 od Praotec
z toho amtrade to vychazi cirka 11800+- a nedávno mi napsali toto, (výhoda oproti dovozu itálie či francie, je snad jen v menším sraní při případné reklamaci)

Dobrý den,

běžně dodáváme výfuky GPR do 14 dnů od objednávky. Ted je to cca 2-3 týdny (výrobce nestíhá)

Děkujeme za pochopení

Vygenerováno za 0.243 sekund