Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
02. dub 2014 11:01 #1838
od zdemal
To pochybuju. Je to jen jiný systém tlumení, obtokový. Mrkni na obrázek.
Odpověděl zdemal pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
LuDom napsal: No fajn, ja mám ten prvý model cez uzavretia, takže potencionálne problém....
Ten posledný ma katalitickú vložku, predpokladám.
To pochybuju. Je to jen jiný systém tlumení, obtokový. Mrkni na obrázek.
Přílohy:
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
02. dub 2014 19:51 #1839
od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
no vidíte že nekecám
varianta na druhým obrázku je můj případ

08. dub 2014 20:22 #1846
od Prim
Odpověděl Prim pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
Dneska dorazily ladacky od GPR, konkretne trioval. V CR jsem nesehnal, kde byly psane cca za 11tis, obchod nereagoval. H3moto sice komunikovali a byli ochotni je dovezt, jenze za 17, takze ebay a za 11,5 jsou za 14dni od objednavky doma.
Samozrejme ze na to natesenej jak malej Jarda, namontovano hned po prichodu z prace - vse sedi, uchyceni na jednom bode oproti 2 na origo ve me trochu vzbuzuje obavu, homologace blbe znacena na zacatku koncovky u napojeni na mezisvod, takze pekne na prd (pro overeni napr. na technicke bych to videl na sundavani plastu? budu s sebou vozit alespon fotku homologace + dokladu v telefonu)
Jeeenze, ten zvuk panove
K laufum jsou dve sady DB killeru, ozkouseno s temi hlucnejsimi jen na rychlo v garazi, pecka. Konecne zvuk odpovida velikosti masiny a ma koule
Bez DBkilleru to bude uz asi moc, z videa na youtube jsem cekal o dost nevyraznejsi projev.
Samozrejme ze na to natesenej jak malej Jarda, namontovano hned po prichodu z prace - vse sedi, uchyceni na jednom bode oproti 2 na origo ve me trochu vzbuzuje obavu, homologace blbe znacena na zacatku koncovky u napojeni na mezisvod, takze pekne na prd (pro overeni napr. na technicke bych to videl na sundavani plastu? budu s sebou vozit alespon fotku homologace + dokladu v telefonu)
Jeeenze, ten zvuk panove

09. dub 2014 06:35 - 09. dub 2014 06:38 #1847
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
17 tisíc, to se zbláznili. Asi jim nejde o to, aby prodávali. Z STK bych si hlavu nedělal. Ještě jsem se nesetkal s tím, že by laďáky nějak řešili. Maximálně ze sebe uděláš blbýho a řekneš, že nevíš, že tomu nerozumíš a motorku jsi koupil už s tím. Stejně ti to nemají jak dokázat. Jde jim o čísla, jestli to bliká a svítí a lékárničku. Motorku u kontroly nepotřebujou mít nastartovanou jako třeba auto. Aspoň taková je moje zkušenost.
Poslední změna: 09. dub 2014 06:38 uživatelem zdemal.
09. dub 2014 10:08 #1848
od Prim
Odpověděl Prim pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
17tis byl vazne trosku ulet, navic se bavime o nejlevnejsi variante (ten trioval), zbytek byl uz vse nad 20tis.
S tou STK - radost mi to nekazi, spis mi jen prislo skoda, ze nekdo trosku nepremyslel... v praxi jsem na problem nenarazil ani s nehomologovanym vyfukem na jine moto.
Jinak pro zajimavost, DB killery jsou k vyfukum dva typy, pricemz oba jsou castecne pruchozi (homologovany vyrazne mene), jako tu uz zaznelo u Vincku
S tou STK - radost mi to nekazi, spis mi jen prislo skoda, ze nekdo trosku nepremyslel... v praxi jsem na problem nenarazil ani s nehomologovanym vyfukem na jine moto.

Jinak pro zajimavost, DB killery jsou k vyfukum dva typy, pricemz oba jsou castecne pruchozi (homologovany vyrazne mene), jako tu uz zaznelo u Vincku
10. dub 2014 10:50 #1849
od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Laděné výfuky LEO VINCE včetně mezisvodů
z toho amtrade to vychazi cirka 11800+- a nedávno mi napsali toto, (výhoda oproti dovozu itálie či francie, je snad jen v menším sraní při případné reklamaci)
Dobrý den,
běžně dodáváme výfuky GPR do 14 dnů od objednávky. Ted je to cca 2-3 týdny (výrobce nestíhá)
Děkujeme za pochopení
Dobrý den,
běžně dodáváme výfuky GPR do 14 dnů od objednávky. Ted je to cca 2-3 týdny (výrobce nestíhá)
Děkujeme za pochopení
Vygenerováno za 0.243 sekund