Spodní padací a ochranný rám
20. led 2013 16:29 #1033
od Giovany
Sono sempre moderato critico!
Odpověděl Giovany pro téma Spodní padací a ochranný rám
Proč chcete všichni padací rámy??Vy chcete na moto padat???
Sono sempre moderato critico!
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
20. led 2013 18:13 #1034
od LuDom
Praveže vôbec nie, ale keď raz padneš a zistíš, že predný blaster stojí 10 litrov (kus blbého plastu), tak radšej dám padáky.
Odpověděl LuDom pro téma Spodní padací a ochranný rám
Giovany napsal: Proč chcete všichni padací rámy??Vy chcete na moto padat???
Praveže vôbec nie, ale keď raz padneš a zistíš, že predný blaster stojí 10 litrov (kus blbého plastu), tak radšej dám padáky.
20. led 2013 20:16 #1035
od smazak73
Těch doplnků mám v hlavě víc .....nevím proč by mělo být vyzbrojeno BMW a capo ne
Odpověděl smazak73 pro téma Spodní padací a ochranný rám
No ono to není tak jednoduchý výrábět něco s konkurenčníma firmama musíš mít živnosták musíš mít vybavení atd. nebude jen rám ....to jsem se jen zeptal.LuDom napsal:
smazak73 napsal: No jo všichni na to spěcháte jak kdyby jste měli jet v únoru na nějakou extra výpravu
Počítám tak březen bude aktuální.
zdar Smazak,
az budes mat prototyp tak daj info.
inak je zaujimave,ako si hadzal flintu do zita, ze o to nebude zaujem a teraz ked to chce skoro kazdy tak nebudu kapacity..... ach jo, planovanie kapacit vo vyrobe to ti je veda
Těch doplnků mám v hlavě víc .....nevím proč by mělo být vyzbrojeno BMW a capo ne

20. led 2013 20:31 #1036
od smazak73
Pokud jezdíš asfalt dejme tomu Alpy ...tady u nás bundesky atd tak to samo nepotřebuješ pokud si chceš střihnout Albošku a jiný podobný destinace nebo jezdit lehkej off tak je to prostě nutný.
Možná to vypadá,že kecám a chci mít kšeft ,ale dělám to při práci a živí mě něco jinýho
O tom to není.Giovany napsal: Proč chcete všichni padací rámy??Vy chcete na moto padat???
Pokud jezdíš asfalt dejme tomu Alpy ...tady u nás bundesky atd tak to samo nepotřebuješ pokud si chceš střihnout Albošku a jiný podobný destinace nebo jezdit lehkej off tak je to prostě nutný.
Možná to vypadá,že kecám a chci mít kšeft ,ale dělám to při práci a živí mě něco jinýho

22. led 2013 21:16 - 22. led 2013 21:17 #1039
od Cichal
Odpověděl Cichal pro téma Spodní padací a ochranný rám
Neviem ci ozaj cenzura vymazala odkaz na fotku s rozmermi krytu chladica.Ak je to tak,potom tento svet sa ruti do srac..k!
Ved to je verejne pristupne na nete kua.Ak niekto chcete ten obrazok pisnite na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Caute

Caute
Poslední změna: 22. led 2013 21:17 uživatelem Cichal.
23. led 2013 20:15 - 23. led 2013 20:16 #1044
od smazak73
Vyzkoušej to sem dát znova.
Byl nějakej upgrade webu možná se to ztratilo
Byl nějakej upgrade webu možná se to ztratilo

Poslední změna: 23. led 2013 20:16 uživatelem smazak73.
Vygenerováno za 0.220 sekund