Malý sraz Caponordů
09. bře 2013 20:45 #1133
od Dadin
Odpověděl Dadin pro téma Malý sraz Caponordů
Myslel jsem Karlose v Praze na výstavě, resp. jeho motorku...
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
02. dub 2013 17:08 #1168
od standa
Odpověděl standa pro téma Malý sraz Caponordů
Já jsem opět pro každou špatnost a je mi v podstatě úplně jedno kam se pojede, jen aby do té doby Morava vyhrabala motorky z těch sněhových sra.... U nás to na těch dvou cenťákách u Muzea už nějak dohrkáme
12. dub 2013 10:40 #1212
od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Malý sraz Caponordů
No zatím se nikdo nepřihlásil o organizaci ve svém kraji.
Měl bych takový nápad: Udělat sraz o5 ve středu republiky a to na rybniku Velké Dářko. GPS Vám neřeknu protože si ho najdete sami.
V podstatě se jedná o veřejný tábořiště (někteří vědí) celkem dost velká hospoda a hrává tam i counrty kapela.
Místa tam bývá habakuk a může se kempovat přímo na pláži ...jestli to teda nezměnili.
Vyjížďku bych tentokrát rozdělil na 2krát (po zkušenostech) jednu více off a jednu slušnou silnici.
Termín 12 až 14. 7. nebo 19 až 21.7 2013
Měl bych takový nápad: Udělat sraz o5 ve středu republiky a to na rybniku Velké Dářko. GPS Vám neřeknu protože si ho najdete sami.
V podstatě se jedná o veřejný tábořiště (někteří vědí) celkem dost velká hospoda a hrává tam i counrty kapela.
Místa tam bývá habakuk a může se kempovat přímo na pláži ...jestli to teda nezměnili.
Vyjížďku bych tentokrát rozdělil na 2krát (po zkušenostech) jednu více off a jednu slušnou silnici.
Termín 12 až 14. 7. nebo 19 až 21.7 2013
12. dub 2013 15:44 #1213
od Myro
Odpověděl Myro pro téma Malý sraz Caponordů
Lokalita vypadá dobře a uprostřed léta nemá chybu, termínově se přizpůsobím . Co se týče vyjížďky, ta co byla na prvním srazíku neměla chybu, někteří jsme zjistili že máme i slušné zdvihy.
Já bych byl za udělat něco obdobného i letos. Většina si lehký offík ani nezkusí . Je to změna proti běžným srazům kde se převážně jezdí jen silnice.
Já bych byl za udělat něco obdobného i letos. Většina si lehký offík ani nezkusí . Je to změna proti běžným srazům kde se převážně jezdí jen silnice.
12. dub 2013 18:24 #1214
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Malý sraz Caponordů
súhlas, som za offroad, na čo inak máme potom endurá? lokalita je hadam v poho, rovnako sa budem snažiť prispôsobiť.
12. dub 2013 21:31 #1215
od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma Malý sraz Caponordů
No někdo to bere jako enduro. V podstatě jde o tohle.... kategorie moto je jasná ...Cestovní enduro ....ale jak říká kamarád někdo enduro někdo cestovní ..proto 2 vyjížky
Pokud by měl někdo v tom termínu čas a chuť tak dorazte!!!
Pokud by měl někdo v tom termínu čas a chuť tak dorazte!!!
Vygenerováno za 0.137 sekund