Zraz Caponord Camp2013
Anketa: Termín srazu
1. termín 9 - 11.8. |
|
4 | 50% |
2. termín 23 - 25.8 |
|
4 | 50% |
Celkový počet hlasujících: 8 ( Švedík, capotom, Marus12, Karlos, LuDom ) Zobrazit více | |||
Této ankety se mohou zůčastnit pouze registrovaní uživatelé |
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Tak za:LuDom napsal: Myro: som rád, že si to napísal, ale mohol si aj prv
body z tvojho zoznamu:
1. áno je to ďalej a hneď som to aj písal, že asi s tým bude problém, vtedy sa nik neozval...
2. záväzne sa to objednať nemuselo, napísal som, že je to predbežné aby som vedel vybaviť čo najlepšie ubytovanie
3. súhlas počasie bolo super, preto tam bol ten termín na stred leta
4. návrh padol 30.6. čo bolo dostatočne napred
Je to celkom smutné, znova musím konštatovať aj keď nerád, že Smažák mal pravdu ...(mám chuť napísať- "ako vždy"), Mirek si často nedáva servítky pred pusu, ale toto odhadol presne. Bavil som sa s ním o tom, keď sme boli v Rumunsku, ako to organizoval vlani a presne mi popísal ako to dopadlo a ako dopadne tento rok. V tej dobe som ani netušil, že navrhnem zraz ja.
Je mi to ľúto, ale kde nie je vôľa, nie je cesta.....
A Nevím proč mi zase lezeš do nějakého otvoru???
B Caponord rideři si jezděj po svým prkýnku nech je bejt.
C Může si za to admin sám udělal s tohoto webu frašku ..typu zaplaťte a ja to přesunu pod registrovanou svoji doménu ...aby mi to někdo neukradl!!!
a) si vztahovacny, nie je vsetko o tebe a mam ta na haku
b) nikoho do nicoho nenutim
c) prestava ma to bavit, ja som si sezonu uzil a mam hafo zazitkov, chcel som pre vas nieco spravit a ked nie je zaujem..... bohuzial
Já jsem sám pořádal několik srazů a vím co s tím je práce.
A pro rejpala smazaka73, jestli o to tak vážně stojíš tak ti peníze pošlu zpátky aby si na tom nebyl škodnej.
To ti tak vadí, že jsi nebyl první kdo si zaregistroval doménu etv1000. Ty jsi prostě jen zatrpklý člověk, který rýpá do lidí a vyvolává konflikty.
Už jsem to napsal několikrát pokud ti to tu tak vadí a pohrdáš těmito stránkami tak sem nechoď a piš svá moudra jinde.
Ok přesně tak !!!CapoRider napsal: Ahoj, já myslím, že největší problém bylo to, že se prostě nedal pevný termín. Jak jsem psal výše, diskuse o termínu je prostě lichá, protože se nikdy nejde trefit do volného času každého.
Já jsem sám pořádal několik srazů a vím co s tím je práce.
A pro rejpala smazaka73, jestli o to tak vážně stojíš tak ti peníze pošlu zpátky aby si na tom nebyl škodnej.
To ti tak vadí, že jsi nebyl první kdo si zaregistroval doménu etv1000. Ty jsi prostě jen zatrpklý člověk, který rýpá do lidí a vyvolává konflikty.
Už jsem to napsal několikrát pokud ti to tu tak vadí a pohrdáš těmito stránkami tak sem nechoď a piš svá moudra jinde.
Už jsem to tady psal. Vymaš můj profil i ty mý moudra včetně inzerce.
Ano pohrdám tímto webem ani jedna hra tady není čístá.
Ty peníze mi vrať na učet určitě víš kterej a kdyby ne tak ti ho pošlu v PM.
S pozdravem cestování míru zdar