spojkový válec

Více
29. čvc 2013 10:26 #1521 od Medvídě
Odpověděl Medvídě pro téma spojkový válec
Já když sem to sundal nic mi z toho neteklo koukala na mě jen spojková tyčka a te jde skrze simering tuším.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
29. čvc 2013 10:37 #1522 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma spojkový válec
Tak to je super, hnedka mám o víkendu co dělat ;) a to jsem Capoušovi věnoval celou včerejší neděli co se údržby týče....

Martin @ Thunder
Poděkovali: Medvídě

Více
29. čvc 2013 10:52 #1523 od Medvídě
Já mu věnoval posledních čtrnáct dní a výsledek se dostavil.Včera jsem najel 230 Km ve dvou a jsem uplně nejvíc spokojen, teploměr ukazoval 37°C a Capouš šlapal jak hodinky.I moje přítelkyně si výlet pochvalovala a to je co říct. :)

Více
29. čvc 2013 11:13 - 29. čvc 2013 12:12 #1524 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma spojkový válec
V nastavení Kuneny není zadáno eBay APP IDTak to máš dobrou přítelkyni, já sice se ženou (holt už jsem upgradoval :) a proces je to opravdu takřka nevratný ;) :lol: ) dal před 14 dny cca 450km (Drážďany Louis, hezky podél Labe, pak Moldava, Litvínov, Žatec, Rakovník....) a nebejt toho, že jsem prozíravě koupil komunikátory do helem, tak by mě asi rozčtvrtila ;) , na druhou stranu jsem si s ní takhle nepokecal za celej rok :cheer: . Ale je fakt že z ní motorkářka asi moc nebude a bude se mnou více méně jezdit proto, že jí nic jiného nezbude.... no třeba se to změní, ale bude to chtít čas.

Jinak super že už ti Capouš dělá radost, já ho kupoval loni v říjnu r.v.2002 a postupně pořád dořešuju šlendriánství předchozích majitelů, ale jak už jsem psal jinde, neměnil bych protože takhe krásnou potvoru nikdo jinej nevyrobil.

Ještě trochu k tématu.... koukal jsem po zahraničních fórech a někdo dával tuningovou pumpu, která by snad měla být v pohodě. Nevím jestli to řešil někdo tady, odkaz přikládám. Předpokládám že pokud to pasuje na Futuru, tak na Capa automaticky také.....

http://www.ebay.co.uk/itm/Clutch-slave-cylinder-Aprilia-RSV-Mille-Factory-/400525182607?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item5d4129468f

Martin @ Thunder
Poslední změna: 29. čvc 2013 12:12 uživatelem wp_thunder.
Poděkovali: Medvídě

Více
29. čvc 2013 11:59 #1525 od Medvídě
Ten odkaz nevidím,ale jinak by to asi pasovat mělo.

Více
29. čvc 2013 12:53 #1526 od Medvídě
Nooo tváří se to celkem zajímavě

Vygenerováno za 0.206 sekund