spojkový válec

Více
01. srp 2013 07:27 #1565 od smazak73
Odpověděl smazak73 pro téma spojkový válec
Ne nemám kupoval jsem tu manžetu origo za ty nesmyslný prachy. Ale laborujeme tady s O kroužkem místo manžety zatím to maká uplně v pohodě.
Osobně já si nechám vyrobit nerezovej váleček se třemi zápichy na O kroužky tak jak to řeší Oberon.
Vyzkouším a uvidí se :woohoo:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18. srp 2013 05:49 #1606 od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma spojkový válec
Já v zimě měřil spojkové lamely .Po vytažení ovládací tyčky jsem si všiml konce co je v ovládacím valci a byl dost narušený povrch.Podle mne to není ve valečku ale materiálem ze kterého je ovládací tyč asi špatně kaleno nebo co stím dělají.

Více
18. čvn 2014 20:18 #2086 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma spojkový válec
Tak mě tahle závadička potkala taky...je pravda, že tohle řešení je trochu nešťastné, ale co už s rakouskýma soudruhama naděláme, že?! :-D Po docela dlouhém hledání jsem našel nejpodobnější alternativu k originálu. Bohužel jsem v republice asi poslední, kdo takové gumičky koupil:-D A druhé bohužel, jejich použití podmiňuje drobná úprava pístku. Průměrově jsou pro váleček 28.57, což by až tak nevadilo, ale vnitřní průměr mají pouze 19mm a výšku cca o 1mm vyšší. Takže to chce trošku upravit zápich. V pátek bych je měl mít, tak odzkouším a dám vědět jak to dopadlo.

Více
26. čvn 2014 06:43 #2117 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma spojkový válec
Tak gumička je na svém místě, pístek upravený, váleček složený a celý leží na ponku :-D Ted ještě aby se našla dobrá duša a namontovala ho:-D Taková tragédie to zase nebyla. Gumička se jeví podstatně lépe než originál. Tak uvidíme jak dlouho vydrží:-)

Více
21. úno 2016 18:57 - 21. úno 2016 19:00 #3341 od Bjaci
Odpověděl Bjaci pro téma spojkový válec
Taky jsem teď řešil.
Koupil jsem originální těsnění z Partsdepot.S poštovným cca 750 kč.
Vyměnil jsem a je to ok.
Výrobní cena počítám do 30kč ale hold tady jiná cesta nevede.. ;)
Kdyby někdo hledal,tady je odkaz kde může gufero objednat,je to díl č.16.

www.partsdepot.cz/originalni-dily/motork...rd+2001-2003/360533/
Poslední změna: 21. úno 2016 19:00 uživatelem Bjaci.

Více
14. bře 2016 09:09 #3525 od PavelETV
Odpověděl PavelETV pro téma spojkový válec
Origo těsnění je sice hodně drahé, ale zase vydrží přes 50000km. Jen to chce pravidelně měnit kapalinu co 2roky a dávat něco kvalitnějšího. Mně se osvědčil Motul.

Vygenerováno za 0.250 sekund