Vysoká spotřeba/kouř/bohatá směs

Více
03. zář 2014 11:05 #2262 od Fernet-stock
No dobře, já se nehádám. :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
03. zář 2014 12:09 #2263 od LuDom
No veď tak. B)

Více
09. zář 2014 20:00 #2266 od FonziETV
Mrknul bych po tom termostatu, dál jestli je v pořádku výčko na chladiči (rozpadlá gumička na víčku nebo prasklá pružina atd. Pokud ti neudrží víčko přetlak v systému, bude se to rychlej hřát. Ještě mě napadá rozpadlá vrtulka na vodním čerpadle nebo náhon čerpadla (méně pravděpodobné). To bych zkontroloval souběžně s termostatem. Například u aut je to docela běžné a příznaky jsou podobné. Další možností je fouklé těsnění pod některou hlavou a fouká to do vody. Ale to ber jako možnost dá se říct poslední a málo pravděpodobnou.

Více
19. dub 2015 18:14 #2592 od Bublajz
Ahoj, v zimě sem přivezl Caponorda , takže se s ním teprv učím , ale volnoběžné otáčky mám vyšší, kouří a se spotřebou sem se zatím nedostal pod 10l/100km. Vzduchový filtr sem dával nový KN , svíčky sem dával nové NGK iridium ( DCPR9EIX 2316 ). V nízkých otáčkách škube , jede až tak od 3000 ot./m. Sundám ještě nádrž a podívám se na ty podtlaky , mám se ještě na něco podívat? Byla by náká rada? Četl sem tu o tom TuneECU, byl bych asi rači , kdyby se mi na to podíval někdo, kdo s tím má už zkušenost. Našel by se někdo ochotný? Jsem z Plzeňského kraje, rád bych se zastavil pro radu.

Více
20. dub 2015 07:58 #2593 od Nezmar
Mrkni na podtlakové hadičky jestli nejsou popraskané, mě to dělalo to samé. Doporučuju je vyměnit, budou vyhřáté a rozpadají se. Lepší dát nějaké pevnější aby nepulzovaly tlakem.

Více
22. dub 2015 18:21 #2604 od Bublajz
Koukám na ně a zdají se zdravé. Nejsou zpuchřelé

Vygenerováno za 0.233 sekund