Vysoká spotřeba/kouř/bohatá směs
Na motorkářských forech?LuDom napsal: Super, pán dokonalý. No čo už, práve si vyhral prvú cenu za demagógiu.
Ja svoje chyby mám, ako každý.
PS: Nie som to ja, kto sa rozhádal na všetkých motorkárskych fórach.....takže tu neosočuj, že kto je čo zač. Viac na tvoje odkazy reagovať nebudem, tak si to uži.
Myslíš BMW GS nebo odnož BMW GS ..cenduro? Na motorkáře nepíšu.Za to ty jo a co jsi odposlouchal tady prezentuješ tam.....máš moto cca 1 rok a víš o něm uplně všechno jak jsem si všiml akorát po zkušenostech z RO víš o něm tak velký kulový.
Podle mě je to všude stejný i tady něco napíšu a hned mám dokonalé odpovědi od dokonalých lidí.
Můžu zato že jste vztahovační ,chcete někoho stále vychovávat předělávat, je tady pár týpků s kterými si rozumím i na cenduru a to mi k životu stačí.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Čo som odposluchal? Ty ju máš o necelý rok dlhšie. Myslím, že tvoja diagnóza je jasná každému, ale to je už iný príbeh.
Nepřemýšlel jsi nad tím koupit si BMW ....předpoklady mášLuDom napsal: Smažák,
Čo som odposluchal? Ty ju máš o necelý rok dlhšie. Myslím, že tvoja diagnóza je jasná každému, ale to je už iný príbeh.
A z vlastnej vôle... a po tvojom odbornom zásahu sa mu niečo stalo...počkať,...zahorelo láskou k tvojej odbornosti...
Kurnik, dnes som už zlý. Fakt sa už s tebou dnes nebudem vybavovať, lebo ešte napíšem niečo škaredé.
Jen buď !!!! Vždy jen odveta na tvůj ůtok mám v záloze taky jednu krásnou pravdu.LuDom napsal: Nie, Smažák, nikdy by som BMW nechcel, ale ty si ho už mal....
A z vlastnej vôle... a po tvojom odbornom zásahu sa mu niečo stalo...počkať,...zahorelo láskou k tvojej odbornosti...
Kurnik, dnes som už zlý. Fakt sa už s tebou dnes nebudem vybavovať, lebo ešte napíšem niečo škaredé.
Počuj, "neřádí" tak náhodou u teba schyza? S tým by ti možno vedeli pomôcť, ale musíš to chcieť sám.
To máme ale dnes srandovný deň.