Vysoká spotřeba/kouř/bohatá směs

Více
02. srp 2013 08:17 - 02. srp 2013 08:18 #1578 od smazak73

LuDom napsal: Super, pán dokonalý. No čo už, práve si vyhral prvú cenu za demagógiu.
Ja svoje chyby mám, ako každý.

PS: Nie som to ja, kto sa rozhádal na všetkých motorkárskych fórach.....takže tu neosočuj, že kto je čo zač. Viac na tvoje odkazy reagovať nebudem, tak si to uži.

Na motorkářských forech?
Myslíš BMW GS nebo odnož BMW GS ..cenduro? Na motorkáře nepíšu.Za to ty jo a co jsi odposlouchal tady prezentuješ tam.....máš moto cca 1 rok a víš o něm uplně všechno jak jsem si všiml akorát po zkušenostech z RO víš o něm tak velký kulový.
Podle mě je to všude stejný i tady něco napíšu a hned mám dokonalé odpovědi od dokonalých lidí.
Můžu zato že jste vztahovační ,chcete někoho stále vychovávat předělávat, je tady pár týpků s kterými si rozumím i na cenduru a to mi k životu stačí.
Poslední změna: 02. srp 2013 08:18 uživatelem smazak73.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
02. srp 2013 08:48 - 02. srp 2013 08:55 #1580 od LuDom
Smažák,
Čo som odposluchal? Ty ju máš o necelý rok dlhšie. Myslím, že tvoja diagnóza je jasná každému, ale to je už iný príbeh.
Poslední změna: 02. srp 2013 08:55 uživatelem LuDom.

Více
02. srp 2013 09:01 #1581 od smazak73

LuDom napsal: Smažák,
Čo som odposluchal? Ty ju máš o necelý rok dlhšie. Myslím, že tvoja diagnóza je jasná každému, ale to je už iný príbeh.

Nepřemýšlel jsi nad tím koupit si BMW ....předpoklady máš :sick:

Více
02. srp 2013 09:14 #1582 od LuDom
Nie, Smažák, nikdy by som BMW nechcel, ale ty si ho už mal.... ;)
A z vlastnej vôle... a po tvojom odbornom zásahu sa mu niečo stalo...počkať,...zahorelo láskou k tvojej odbornosti...
Kurnik, dnes som už zlý. Fakt sa už s tebou dnes nebudem vybavovať, lebo ešte napíšem niečo škaredé.

Více
02. srp 2013 09:20 #1583 od smazak73

LuDom napsal: Nie, Smažák, nikdy by som BMW nechcel, ale ty si ho už mal.... ;)
A z vlastnej vôle... a po tvojom odbornom zásahu sa mu niečo stalo...počkať,...zahorelo láskou k tvojej odbornosti...
Kurnik, dnes som už zlý. Fakt sa už s tebou dnes nebudem vybavovať, lebo ešte napíšem niečo škaredé.

Jen buď !!!! Vždy jen odveta na tvůj ůtok mám v záloze taky jednu krásnou pravdu.

Více
02. srp 2013 14:40 #1584 od LuDom
No ja len zírám, však celý čas a na všetkých to berieš útokom práve TY. Všetci s tebou komunikujú slušne.
Počuj, "neřádí" tak náhodou u teba schyza? S tým by ti možno vedeli pomôcť, ale musíš to chcieť sám.
To máme ale dnes srandovný deň. :cheer:

Vygenerováno za 0.227 sekund