Spotřeba
- findejs1310
- VIP EXPERT
- Obdržená poděkování 11
KN filtr je jedna z cest jak zkratit motoru život
Je dobrej akorát do závodních motorů protože tam se nepočítá s nájezdem desítek a desitek tisic kilometrů.
Jura
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
findejs1310 napsal: Ahoj
Je dobrej akorát do závodních motorů protože tam se nepočítá s nájezdem desítek a desitek tisic kilometrů.
Jura
s KNkem má můj najeto cca 80 tis. km a nepřipadá mi ani trochu že by šel srat...naopak jede pořád líp ikdyž to dělávaly obvykle motory před smrtí
A na to jsi přišel kde? Podle mě účinější filtrací vzduchu motoru jedině prospěješ. Jako přidanou hodnotu vidím menší odpor vzduchu při sání. Tak a teď jsem zvědavý na negativa...možná kromě ceny a nutné údržby co 30tis. km osobně žádné jiné nevidím...findejs1310 napsal: Ahoj
Jura
Souhlas. KN mám a v kombinaci s Leo Vince mi ta motorka prostě líp jede. Kamarád má na motorce najeto přes 130 tisíc, KN tam má téměř od začátku a nemá jediný problém. Než jsem KN pořídil, ptal jsem se známého servisáka, co dělá hlavně Suzuki, jestli to má vliv na životnost motoru a pod. Věděl jsem, že on má KN ve svém V-Stromu taky. Říkal, že pokud je o filtr postaráno a je v pořádku, tak ničemu neublíží. Spíš naopak. Větší propustnost při zachování filtrační schopnosti motoru jen prospěje.FonziETV napsal:
A na to jsi přišel kde? Podle mě účinější filtrací vzduchu motoru jedině prospěješ. Jako přidanou hodnotu vidím menší odpor vzduchu při sání. Tak a teď jsem zvědavý na negativa...možná kromě ceny a nutné údržby co 30tis. km osobně žádné jiné nevidím...findejs1310 napsal: Ahoj
Jura
- findejs1310
- VIP EXPERT
- Obdržená poděkování 11
Ja mam proste nazor...a neni to z me hlavy ze pokud je takovy velky rozdil
v propustnosti vzduchu tak to logicky znamena ze jsou propusteny i male castecky prachu ktere papirovy filtr zadrzi.
jasne ze vice vzduchu je pro spalovani lepsi to da rozum ale urcite to neni vsechno co od filtru potrebujeme.
A taky si myslim ze pri jizde kolem cca 4,5 tis. neni papirovy filtr omezenim.
rozdil vznika pri vyssich otackach a potrebe vetsiho objemu vzduchu.
KN filtry jsou puvodne urceny pro jine pouziti a rozsirily se i mezi prosty lid.Necekam ze se mnou budete souhlasit je to proste nazor a kazdy muze mit svuj.
Jsem tak trosku rebel
Jura