nelze nastartovat
- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
04. dub 2016 14:00 #3721
od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma nelze nastartovat
Ahoj
kabely u čerpadla jsem zkoušel a jsou v pořádku.
rele spinalo(obe dve) ale na jeho kontaktech "NO" porád nic takze myslim ze u me to bylo opravdu tim rele.Ale zajimave bylo to ze pokud rele seplo dobre tak uz to pak jelo porad
a z toho usuzuju ze kdyby byly zlomeny drat u nadrze primo u cerpadla melo by to vypadky i za jizdy.
A hlavne jsem vymenil i fastony v paticich obou relatek.Tak doufam ze uz bude klid.
Jura
kabely u čerpadla jsem zkoušel a jsou v pořádku.
rele spinalo(obe dve) ale na jeho kontaktech "NO" porád nic takze myslim ze u me to bylo opravdu tim rele.Ale zajimave bylo to ze pokud rele seplo dobre tak uz to pak jelo porad
a z toho usuzuju ze kdyby byly zlomeny drat u nadrze primo u cerpadla melo by to vypadky i za jizdy.
A hlavne jsem vymenil i fastony v paticich obou relatek.Tak doufam ze uz bude klid.
Jura
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
02. srp 2016 19:08 #4257
od Martin.S
Odpověděl Martin.S pro téma nelze nastartovat
Ahoj tak moje dovádění kolem Gardy dnes skončilo celý den bez jediné chybičky až odpoledne když jsem natankoval už jsem neodjel od stojanu točí ale nechytne tak mám co řešit

- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
02. srp 2016 19:29 #4258
od findejs1310
Ahoj
to prvni a nejjednodussi co bys mohl udelat je ze po zapnuti klicku
si poslechnout jestli toci cerpadlo.Pokud ne tak pod sedadlem jak jsou ty ctyri rele
tak dve jsou stejne a ty by meli obe sepnout.pokud jo zkusil bych je vymenit mezi sebou a zkontroloval jejich patice.
Me to delaly tyhle rele.
Jura
to prvni a nejjednodussi co bys mohl udelat je ze po zapnuti klicku
si poslechnout jestli toci cerpadlo.Pokud ne tak pod sedadlem jak jsou ty ctyri rele
tak dve jsou stejne a ty by meli obe sepnout.pokud jo zkusil bych je vymenit mezi sebou a zkontroloval jejich patice.
Me to delaly tyhle rele.
Jura
02. srp 2016 19:58 #4259
od Martin.S
Odpověděl Martin.S pro téma nelze nastartovat
Tak to jsem přesně udělal a čerpadlo neběží a relé jsem též prohodil a nic a byl tam i ochotný Ital s měřákem a do spoje k čerpadlu proud jbe takže soudím že relé ok ale čerpadlo či dráty k němu asi ko
03. srp 2016 05:29 - 03. srp 2016 05:51 #4260
od Boris
Odpověděl Boris pro téma nelze nastartovat
Čau Martine, u mě to bylo odpálené relé vstřikování (injection relay), nešlo tedy napětí na cívky, na palivovou pumpu a další důležité komponenty.
Nejjednodušší zkouška je, když zapneš klíček, tak "neklapne", já ho mám pod sedadlem úplně vlevo, má půdorys čtverce...
Nejjednodušší zkouška je, když zapneš klíček, tak "neklapne", já ho mám pod sedadlem úplně vlevo, má půdorys čtverce...
Poslední změna: 03. srp 2016 05:51 uživatelem Boris.
- findejs1310
-
- VIP EXPERT
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 11
03. srp 2016 06:27 #4261
od findejs1310
Ahoj jen pro jistotu zkus pomačkat(přelisovat) jednotlivé nalisované dráty v konektorech i pod nádrží.
Pak už to asi opravdu budou ty dráty nebo cerpadlo
Preju hodne zdaru
Jura
Pak už to asi opravdu budou ty dráty nebo cerpadlo
Preju hodne zdaru

Jura
Vygenerováno za 0.231 sekund