nelze nastartovat
04. srp 2016 20:39 #4284
od novax
Odpověděl novax pro téma nelze nastartovat
To je opravdu k nasrání. Možná si chtěla jen odpočinout.To mi udělala jednou třinda. Nechal jsem jí za trest přes noc na dešti a pak už šlapala. Nejsou to jen stroje.
To se pak blbě hledá. Možná přizvednout nádrž a hejbat kabelama.Hodně štěstí.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
06. srp 2016 19:38 #4292
od Balky
Ahojte...mal som ten istý problém....raz išla a raz nesla naštartovať...musel som to rozobrať a zistil som, že som mal zlomenú jeden z kablikov čo sú v tom zväzku....oni sú zaliate v nejakom svinstve....a tam sa ten káblik zalomil....vybral som celé čerpadlo a zapojil a fungovalo....zložil do nádrže a nešlo....neviem či sa to dá opraviť,na nete je aj nejaký návod ako sa to dá urobiť....zohnal som celé čerpadlo a zatiaľ funguje....mne to pripadá ako keby ta súčiastka bola klasické kazítko....a nové je drahé ako opium...
...toť môj poznatok... držím palce....
Odpověděl Balky pro téma nelze nastartovat
novax napsal: To je opravdu k nasrání. Možná si chtěla jen odpočinout.To mi udělala jednou třinda. Nechal jsem jí za trest přes noc na dešti a pak už šlapala. Nejsou to jen stroje.
Ahojte...mal som ten istý problém....raz išla a raz nesla naštartovať...musel som to rozobrať a zistil som, že som mal zlomenú jeden z kablikov čo sú v tom zväzku....oni sú zaliate v nejakom svinstve....a tam sa ten káblik zalomil....vybral som celé čerpadlo a zapojil a fungovalo....zložil do nádrže a nešlo....neviem či sa to dá opraviť,na nete je aj nejaký návod ako sa to dá urobiť....zohnal som celé čerpadlo a zatiaľ funguje....mne to pripadá ako keby ta súčiastka bola klasické kazítko....a nové je drahé ako opium...

07. srp 2016 04:51 #4293
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma nelze nastartovat
Já jsem s tím svazkem měl taky problém. Naštěstí jen na palivoměru
Když jsem ten svazek vytáhl, zatahal jsem za jednotlivé dráty z té koncovky a jeden jsem normálně lehce vytáhl. Tak jsem asi hodinu s fortunkou tu zalívací sračku odbrušoval, což se povedlo. Pak jsem pro sichr přeletoval všechny dráty a zatím je klíd. Zalil jsem to nějakým dvousložkovým lepidlem od Normfestu. Mělo by snést benzín...no ještě aby ne. Tubička stála 1500 :-D

13. říj 2016 20:20 #4385
od rostibald
Odpověděl rostibald pro téma nelze nastartovat
Tak mě po dvou letech opět Capouš pozvedl adrenalin....nastartoval jsem v garáži, chytil na první dobrou...potom jako by vynechal jeden válec a po chvilce bylo ticho..při opakovaném startování jednou škytnul a dál nic...startér točí jako divý a nic...jen je pak cítit benzín...nemáte někdo stejnou zkušenost, než se zase pustím do rozborky té bezvadné elektriky....děkuji za každou radu

- wp_thunder
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
14. říj 2016 06:20 #4386
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma nelze nastartovat
Když otočíš klíčkem slyšíš čerpadlo ? Příčin může být mnoho a tuším, že popsány tu již byly z těch nečastějších všechny....
Martin @ Thunder
21. říj 2016 18:49 #4401
od rostibald
Odpověděl rostibald pro téma nelze nastartovat
čerpadlo slyším, relátka "cvakají, při startování je cítit benzín a EFI píše 1...

Vygenerováno za 0.260 sekund