nelze nastartovat

Více
22. říj 2016 11:05 #4402 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma nelze nastartovat
Co přívod paliva? Rychlospojky, hadice, ...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
24. říj 2016 20:07 #4403 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma nelze nastartovat
Mrkni se pod nádrž na rychlospojku na přívodu jestli není nedocvaklá. Mě to kdysi udělalo na jednom BMW...jen jsem ji zmáčkl, ale nerozpojil. Ona malinko povylezla a zůstala nezajištěná a jak tam vlítnul tlak, tak se rozpojila a byla neprůchozí. To by vysvětlovalo, proč jde cítit benzín, ale nikde neteče (předpokládám).

Více
24. dub 2017 19:31 #4584 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma nelze nastartovat
Zdar
Hle taky dotaz. Stalo se mi před zimou, že jsem jí nenatočil. Respektive slíbila pak zdechla a od té doby ani netočila. Výměna startovacího relé pod sedlem umožnila to, že to už alespoň točí. Svíčky jiskru hážou, to jsem zkusil. Nejde do válců benzín. Svíčky jsou úplně suchý. Jde mi o to, když otočím klíčkem, tak neslyším vůbec nic. Ale když mašinu vypínám, tak slyším docela bordel a myslel sem si že je to čepradlo, ale je to pouze při vypnutí!!! To je divný ne? Pročetl jsem tohle vlákno, ale povětšinou mluvíte o cívkách apd. Ale to by mi neházeli svíčky jiskru. V hadicích benzín je. Prošel jsem je, ale nic podezřelýho nenašel. Někdo nápad co zkusit teď? Díky

Ps. K závadě v zimě se přidalo i to že mi vychcal zadní centrál. Ale né pouze ten hydroštel co se tu popisuje jako častá závada. Prostě celý centrál šel do kopru. A to všechno v jeden den. To už snad není smůla ale holý prokletí ne?

Více
25. dub 2017 13:45 #4585 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma nelze nastartovat

Fernet-stock napsal: Zdar
Hle taky dotaz. Stalo se mi před zimou, že jsem jí nenatočil. Respektive slíbila pak zdechla a od té doby ani netočila. Výměna startovacího relé pod sedlem umožnila to, že to už alespoň točí. Svíčky jiskru hážou, to jsem zkusil. Nejde do válců benzín. Svíčky jsou úplně suchý. Jde mi o to, když otočím klíčkem, tak neslyším vůbec nic. Ale když mašinu vypínám, tak slyším docela bordel a myslel sem si že je to čepradlo, ale je to pouze při vypnutí!!! To je divný ne? Pročetl jsem tohle vlákno, ale povětšinou mluvíte o cívkách apd. Ale to by mi neházeli svíčky jiskru. V hadicích benzín je. Prošel jsem je, ale nic podezřelýho nenašel. Někdo nápad co zkusit teď? Díky

Ps. K závadě v zimě se přidalo i to že mi vychcal zadní centrál. Ale né pouze ten hydroštel co se tu popisuje jako častá závada. Prostě celý centrál šel do kopru. A to všechno v jeden den. To už snad není smůla ale holý prokletí ne?

Hold smůla ale zase se nenudíš :) Šel bych po tom čerpadle, musí zabzučet když zapneš zapalování.

Více
25. dub 2017 14:06 #4586 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma nelze nastartovat
A tobě to taky cvaká když klíček vypneš? Nebo se nic neděje po vypnutí klíčkem? Mě tohle právě hrozně mate, prootže už si nejsem schopnej vzpomenout, jestli to cvaká jak při statru tak i při vypnutí. Díky

Ps. O smůle mi ani nepovídej. S touhle mašinou se fakt nenudím. Do toho mi začala cukat při brždění přední. Jednou sem jel po dálnici a při sjezdu jsem si přibrzdil a málem sem šel na hubu. Přední kolo kouslý. Stratil jsem jeden šroub na třmenu a samo že ten třmen se odklopil z pozice a při brždění totálně zablokoval kolo. Od tý doby to cuká, už sem s tím zase zkusil psí kusy. Nejspíš nezbyde než vyměnit kotouč. A takhle bych moh pokračovat ještě chvilku.. :-)

Více
25. dub 2017 17:42 #4587 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma nelze nastartovat
Ano, ikdyž klíč vypnu tak si zabzučí čerpadýlko.
To cukání bude určitě kotouč.Mám náhradní, můžu poskytnout na zkoušku.

Vygenerováno za 0.239 sekund