nelze nastartovat

Více
25. dub 2017 18:38 #4588 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma nelze nastartovat
Zdar
Mám podobnou zkusenost ...uspesnost startu byla tak 50/50 a pak horsi a horsi.
Po zapnuti klicku taky obcas netocilo cerpadlo.Zacal jsem dvema rele pod sedadlem
Mitsuba RC 2208.Vyměnil jsem je mezi sebou a zacalo to fungovat.Koupil jsem jedno nove a chvili byl klid.Nakonec jsem musel prekrimpovat zoxidovane konektory u techto relatek a je klid.
Zlomeny draty u nadrze bych asi vyloucil kdyz Ti to zabzuci pri vypnuti klicku.
Jura

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
25. dub 2017 22:02 #4589 od Boris
Odpověděl Boris pro téma nelze nastartovat
Taky bych začal relátkama...

Více
26. dub 2017 08:33 - 26. dub 2017 08:36 #4590 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma nelze nastartovat
cyberzef napsal: Ano, ikdyž klíč vypnu tak si zabzučí čerpadýlko.
To cukání bude určitě kotouč.Mám náhradní, můžu poskytnout na zkoušku.

Ok, to je dobře. Tak alespoň u vím čím to asi je. Teď jen zjistit proč to čerpadlo chodí jen jednou. To asi opravdu vypadá na nějakou elektriku. Projdu to a dám echo i pro případného dalšího chudáka. :-D
Já teď ještě vyměnil šrouby. Tím jak jsem jeden ztratil tak jsem koupil všechny nový, ale ne úplně přesně ty samý. To by taky mohlo být ono. Když by to nepomohlo, tak na zkoušku bych tě asi zneužil než koupím nový. Díky moc
Poslední změna: 26. dub 2017 08:36 uživatelem Fernet-stock.

Více
26. dub 2017 08:34 #4591 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma nelze nastartovat
Tyhle relátka to jsem tu už četl. Zkusil jsem je mezi sebou vyměnit ale pořád stejný...

Více
26. dub 2017 11:16 #4592 od findejs1310
Odpověděl findejs1310 pro téma nelze nastartovat
Zdarec
Jen doplnim ze v mem pripade pri zamene relatek doslo nejspis tou manipulaci ke kontaktu ale vydrzelo to jen chvili a potom jsem kontroloval konektory a zjistil jsem ze primo v tom zalisovanem miste byly nektere vodice zelene a po vymene vsech kontaktu byla sezona bez zavady cerpadla.
Netvrdim ze to musi byt tim ale je to ten jednodussi postup nez hned sundavat nadrz.
Jinak to rele muze klidne spinat(cvakat) ale to spinane napeti muze zamrznout na tom konektoru...presne jako u dobijeni.
Preju stastnou ruku
Jura

Více
26. dub 2017 13:49 #4593 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma nelze nastartovat
Jo klidně se pak ozvi, mám oba přední bez poškození, měnil jsem je za vykousaný.

Ok, to je dobře. Tak alespoň u vím čím to asi je. Teď jen zjistit proč to čerpadlo chodí jen jednou. To asi opravdu vypadá na nějakou elektriku. Projdu to a dám echo i pro případného dalšího chudáka. :-D
Já teď ještě vyměnil šrouby. Tím jak jsem jeden ztratil tak jsem koupil všechny nový, ale ne úplně přesně ty samý. To by taky mohlo být ono. Když by to nepomohlo, tak na zkoušku bych tě asi zneužil než koupím nový. Díky moc[/quote]

Vygenerováno za 0.237 sekund