Dobíjení
- wp_thunder
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
19. čvc 2013 13:15 #1494
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma Dobíjení
No to je taky radost. Mě čeká proměření preventivně taky. Hlavně mi teď Capouš začal nějak zlobit u studenýho startu. Pokud přijdu ráno moc se mu nechce a točím 2x až 3x. Co je divný že každej další start je OK i když stojí 8,5hod v práci v garáži.... Tak asi budu procházet a kontrolovat vše od startovacího relé až po regulátor apod........ A jako další drobnost mi blbne přerušovač blinkrů, buď je KO, nebo kolísá palubní napětí, nebo je někde odpor na drátech (blinkry někdy svítí pořád, někdy blikají apod...nicméně většinou svítí furt).
Přeju ti ať se podaří všechny neduhy odstranit.....
Přeju ti ať se podaří všechny neduhy odstranit.....
Martin @ Thunder
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
16. říj 2013 18:50 #1670
od LuDom
Ahojte,
len taká inšpirácia na kontrolku dobíjania na motorku.
Trojfarebná led s elektronikou, ktorá svieti rôznou farbou podľa aktuálnej hladiny napätia v sústave z regulátora.
Je to jednoduché na montáž a zároveň rýchle na zistenie stavu sústavy počas jazdy:
- zelená = všetko v poriadku
- iná farba = problém
Trojfarebná led s elektronikou, ktorá svieti rôznou farbou podľa aktuálnej hladiny napätia v sústave z regulátora.
Je to jednoduché na montáž a zároveň rýchle na zistenie stavu sústavy počas jazdy:
- iná farba = problém
05. bře 2014 18:25 #1729
od palkoc5
07. bře 2014 06:43 #1730
od Giovany
A neni lepší přímo digital voltmetr,, vidíš akt stav..mám to a funguje to dobře.
Sono sempre moderato critico!
LuDom napsal: Ahojte,
- iná farba = problém
A neni lepší přímo digital voltmetr,, vidíš akt stav..mám to a funguje to dobře.
Sono sempre moderato critico!
Vygenerováno za 0.281 sekund