Dobíjení

Více
10. kvě 2014 13:47 #1885 od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Dobíjení
tak vemu tu R106-1 a pošlu na přeletování, den nabitá baterie a cesta po Praze á 30km a druhej den nestartuju (klasika šťáva).

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10. kvě 2014 21:08 #1886 od Myro
Odpověděl Myro pro téma Dobíjení
Jak tomu mám rozumět? S tím novým regulátorem R106-1 to nedobíjí nebo jak?

Více
10. kvě 2014 21:25 #1887 od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Dobíjení
mám originál, ale spadne na 12.4, tak je regulator KO, baterie vybita za den/ dva. Myslel jsem to tak, ze vezmu na doporuceni tu r106-1 a poslu jim na preletovni puvodni. Tim se to musi vyresit

Více
10. kvě 2014 22:12 #1888 od Medvídě
Odpověděl Medvídě pro téma Dobíjení
Ahojda pises ze mas na baterce po nastartovani 12,4 V v utery sem odjizdel do osvetimi a kdyz sme tam ve 21:30 dorazili a ja capose chcipnul uz sem nenastartoval baterka ko. A to jsem pred odjezdem menil regulator po premereni v bosch servisu v polsku znela diagnoza tak ze z alternatoru nejde jedna faze po nastartovani 12,6 v a po rozsviceni svetel 12,1 V a napeti klesalo takze otocka na pate a druhy den na parkovacky zpatky kdyz sem dorazil domu nedalo mi to a sundal sem nadrz a bocni plast co kreje regulator no a sel sem po kabelazi az sem vylovil tu hnedou svorkovnici co je na kabelazi od altiku byla uplne roztekla kdyz sem na ni sehnul klestema rozpadla se vylamal sem z ni konektory ucvakal je dal novy vse zaizoloval a ejhle vsechno v poradku.

Více
11. kvě 2014 11:04 #1889 od čuník
Odpověděl čuník pro téma Dobíjení
Zdarec, tak tento samý případ se mi stal na dovolené. Už jsem to tu popisoval ve starším vlákně!! Tak nato mrkni.

Více
11. kvě 2014 11:07 #1890 od čuník

Vygenerováno za 0.272 sekund