Dobíjení

Více
11. kvě 2014 17:20 - 11. kvě 2014 17:25 #1891 od Praotec
Odpověděl Praotec pro téma Dobíjení
tak to je pruser. Zitra se chytsam jeste voltaz promerit a objednam vape s tim to pak promerim a v navaznosti projedu tu kabelaz od altiku (ze tak rad sundavam nadrz pac jsem linej vymenit za dex rychlospojky). Pekne vyhlidky to nejsou :-(

ale vazim si poznatku, znacne toto forum ulehcuje reseni problem s capousem. Dekuju
Poslední změna: 11. kvě 2014 17:25 uživatelem Praotec.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11. kvě 2014 19:40 #1892 od Medvídě
Odpověděl Medvídě pro téma Dobíjení
No tekl bych ze pruser to snad ani neni oprava mi trvala asi hodinu a vse je ok. Byt tebou udelam to hned. Dnes sem se vratil ze slovenska capos slapa jako hodinky.

Více
12. kvě 2014 05:46 - 12. kvě 2014 08:36 #1893 od Praotec
Tak jsem nabil baterku, ze to odvezu nouzove na dilnu a pri startu jde na cca 1000 otacek a chcipne, zda se ze vic vibruje asi svicka... zacina to byt pekny pribeh :D

*nebo cast ty kabelaze sla uz do kopru, po praci to vytahnu pred garaz a kouknu pod nadrz...

jsem vul, v sobotu jsem nekolikrat zkousel nastartovat se slabou baterkou tak jsem ty svicky asi "zachcal" to bude ono... :laugh:
Poslední změna: 12. kvě 2014 08:36 uživatelem Praotec.

Více
12. kvě 2014 19:34 #1898 od Medvídě
Odpověděl Medvídě pro téma Dobíjení
Tak jak Praotec poresil si neco?

Více
13. kvě 2014 06:08 - 15. kvě 2014 13:17 #1900 od Praotec
svorkovnici jsem vytah bilou jestli je to ta spravna coz by mela zlute kable ok, jedna svicka nehazela jiskru dal jsem to nezkusel objednam vsechny ctyri nove, regulator jsem vyndal poslu do vape na vymenu za r106-1 ... po svicka a regulatoru uvidime co to bude delat, v nejhorsim je to altik no...

Poslední změna: 15. kvě 2014 13:17 uživatelem Praotec.

Více
20. kvě 2014 16:39 #1961 od Praotec
tak zítra by měl přijít regulátor, ale nezapamatoval jsem si pozice žlutých kabelů(3) do svorkovnice to by měl být altík fáze, je to fuk jak?

Dál mě napadlo pokud bych měl nějakou fázi KO tak na žluťáku z altíku má být jaká hodnota cca? Moje znalost je tristní... 1. moto :-)

Vygenerováno za 0.275 sekund