Dobíjení
01. kvě 2014 20:16 #1876
od Nezmar
Poslal jsem kdysi dotaz na Vape, jaký regulátor pro Caponorda.
Odpověď:
Na Caponordu jsem se setkal s alternátory nad 350W, zákazníkům pro tento motocykl doporučuji R106-1.
www.vape.cz/e-shop/regulatory-napeti/A-R106-1/
Odpověď:
Na Caponordu jsem se setkal s alternátory nad 350W, zákazníkům pro tento motocykl doporučuji R106-1.
www.vape.cz/e-shop/regulatory-napeti/A-R106-1/
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
01. kvě 2014 20:39 #1877
od Myro
Máš pravdu já osobně mám tu 500W variantu a bez problému. Už jsem to tady ve vlákně popisoval tak mrkni zpět. Dokonce nově nabízejí za 80kč přeletování tvojich konektorů. Tak to bych využil a máš doživotně vystaráno. Já tam dával origo z Aprilie , ale už po instalaci se mi nezdály průběhy napětí - kolísaly. Po dvou letech jsem to nakonec vyměnil za Vape a po zimě nemusím ani aku dávat na nabíječku, projedu a mám nabito.
02. kvě 2014 12:13 #1878
od Praotec
tak me to ceka taky, dnes jsem promeril a na volnoběhu se světly mám 13.4 přídám otáčky a slítne to 12.xx, tu sluzbu u vape s preletovanim vyuziju, s ohledem ze mam rok 2001 tak mi asi postaci "r90" u te prvni verze vykonejssi altiky asi nejsou to az pozdeji bych rekl.
02. kvě 2014 13:57 #1880
od zdemal
Na rok výroby bych se vůbec neohlížel. Podle mě jsou ty motory v tomto ohledu stejný a i v manuálu z roku 2001 je psáno 470 W.
Praotec napsal: tak me to ceka taky, dnes jsem promeril a na volnoběhu se světly mám 13.4 přídám otáčky a slítne to 12.xx, tu sluzbu u vape s preletovanim vyuziju, s ohledem ze mam rok 2001 tak mi asi postaci "r90" u te prvni verze vykonejssi altiky asi nejsou to az pozdeji bych rekl.
Na rok výroby bych se vůbec neohlížel. Podle mě jsou ty motory v tomto ohledu stejný a i v manuálu z roku 2001 je psáno 470 W.
- motorkar26
- Nováček
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
02. kvě 2014 16:36 #1881
od motorkar26
Odpověděl motorkar26 pro téma Dobíjení
jj, 470W. Mám regulátor
M-REG2
od Elesys, naprostá spokojenost. Stačí jen propojit barvu na barvu a vše šlape jak má. Je to jeden z nejvýkonějších co se dělají a navíc český výrobek. Mě jej rovnou montovali a dali záruku 4 roky, prý si za kvalitou regulátoru stojí

Vygenerováno za 0.264 sekund