Cukání motorky
09. říj 2018 20:59 #5553
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Cukání motorky
Zdar jak sviňa, zkoušel jsi pod sedlem spojit ty dva konektory? Podle toho co píšeš tak mi to sedí na zapalovací cívku. Měl jsem ten samý problém.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
10. říj 2018 06:12 #5554
od Isachs
Odpověděl Isachs pro téma Cukání motorky
Přijde mi divné, že by byla špatná cívka, ale přitom mi házely všechny svíčky. Ale samozřejmě neříkám, že to tak není.
Jaké konektory myslíš? Na tohle bych se mrknul. Pod sedlem mám jen konektor na diagnostiku. Všechny ostatní jsou zapojené.
Jaké konektory myslíš? Na tohle bych se mrknul. Pod sedlem mám jen konektor na diagnostiku. Všechny ostatní jsou zapojené.
10. říj 2018 08:31 #5555
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Cukání motorky
Venku ti jiskru hazet muze, v tlaku nemusi nebo muze byt slaba nebo muze hazet jindy nez ma. Idealni je mrknout na diagnostiku na nabijeci casy civek. Musi byt plus minus na stejno na volnobeh okolo 1.8ms... Jinak to co popisujes vypada opravdu na civku, svicku nebo kabel.
12. říj 2018 02:58 #5556
od Martin.S
Odpověděl Martin.S pro téma Cukání motorky
Čau jak jsem psal výše já měl ten samý problém přesně jak píšeš okolo 3000 až 3500 otáček při ustálené jízdě cca těch 50 km/h a EFI nic a byla to cívka na předním válci .
13. říj 2018 17:13 #5557
od Isachs
Odpověděl Isachs pro téma Cukání motorky
Poptával jsem se, ale neznám bohužel nikoho s diagnostikou na aprilie.
Jde to zjistit bez diagnostiky?
Jde to zjistit bez diagnostiky?
14. říj 2018 20:10 #5558
od čuník
Odpověděl čuník pro téma Cukání motorky
ja to zjistil přes ty dva rozpojené konektory pod řidičovým sedlem co sou na levé straně. Spojiš je a zapneš zapalování, po chvíli se ti objeví na palubovce místo hodin nějaké číslo od čísla 33 až po číslo 36 to sou zapalovací cívky. Zdar jak sviňa.
Vygenerováno za 0.232 sekund