Cukání motorky

Více
16. říj 2018 03:36 #5559 od Martin.S
Odpověděl Martin.S pro téma Cukání motorky
Tak to mě diagnostika mlčela a zjistil jsem to vyndáním všech svíček a jednu podruhé sem dával na kabely a protočil motorem a hned sem vyděl jestli dává či ne a jedna nedávala a problém vyřešen.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
31. říj 2018 09:30 #5566 od Isachs
Odpověděl Isachs pro téma Cukání motorky
Problém u mě je, že hází všechny 4 svíčky. V tlaku to může být jinak a nebo můžou probíjet kabely - vyměním je přes zimu tak jako tak, ale začínám si myslet, že by mohl být problém s dodávkou paliva.
Nicméně, není někde v Ústeckém kraji, nejlépe na Teplicku někdo, kdo tohle umí? Jezdím po servisech a všude jen platím a problém nemizí. Nakonec mi vždy motorku vrátí s tím, že si s tím neví rady. Mám to prej prodat... to ale není řešení.
Motorka je ještě i tak dost cítit, malinko pokuřuje za tepla v otáčkách. Může za to moct příliš bohatá směs?
Tak jako tak, tohle asi nevyřeším sám.

Více
31. říj 2018 09:32 #5567 od Isachs
Ještě jen zmíním, že všemu předcházela výměna přírub sání, které byly děravé.
Motorka měla vyšší otáčky, nicméně cukání se neprojevovalo. To se objevilo až po výměně a "seřízení" v jednom servisu.

Více
02. lis 2018 04:23 #5568 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Cukání motorky
Chce to udelat komplexne od zacatku. Takove hrabani se v tom dvaceti vseumelu je k nicemu. Podle me bude stacit vse perfektne vycistit, mozna vymenit spuchrele hadice, pripadne ty kabely nebo civky, seridit to tak jak to ma byt nejen mechanicky ale i pres diagnostiku a bude to slapat jak svycary...pomohl bych ti, ale jsem ze Vsetina...

Více
26. úno 2019 18:47 #5671 od Isachs
Tak jsem se v tom zimu hrabal. Jsou nové svíčky, nové káble ke svíčkám, proměřené všechny 4 cívky (dávají)... Dnes jsem odzimoval a využil hezkého počasí a jel se projet. A výsledek. Cukání pokračuje. Motorka má seřízené ventilové vůle, má nové manžety sání, sladěné podtlaky. je fakt daná dohromady velice slušně. Ale pořád to cukání pokračuje.
Už mě fakt snad napadá jedine palivové čerpadlo, ale to ani nevím, jak udělat. Kolik vůbec stojí? Na netu jsem nenašel. Že bych jej vyměnil jen tak.

Více
27. úno 2019 04:29 #5673 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Cukání motorky
Cerpadlo to nebude. Jestli jsi nekde z moravy, muzu ti zmerit tlak paliva, ale neverim tomu. Videl bych to na krpu nekde v kabelazi. Uhnily drat nebo neco podobneho. U caponorda zadna novinka.

Vygenerováno za 0.251 sekund