Cukání motorky

Více
27. úno 2019 10:30 - 27. úno 2019 10:30 #5674 od Isachs
Odpověděl Isachs pro téma Cukání motorky
Nabídky na prohlídku asi využiju až bude tepleji, jsem z Ústeckého kraje - Teplicko, takže je to pěkný výlet na celý den.
Ještě zkusím vyměnit palivový filtr, vůbec nevím, kdy se dělal naposledy. A podívám se na kabeláž u nádrže. A možná nějaký kvalitnější benzín a aditiva.
Všechno ostatní funguje dobře. Jedině, že by cívka jednou za čas vynechala a to už nevím vůbec, jak bych změřil/zjistil. Měnit všechny 4 jen tak se mi úplně nechce.
Poslední změna: 27. úno 2019 10:30 uživatelem Isachs.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
27. úno 2019 11:26 #5675 od Martin.S
Odpověděl Martin.S pro téma Cukání motorky
Ahoj a kdy Tě to cuká při rozjezdu nebo při určitých otáčkách mě to třeba cukalo při cca 3200 až 3500 ot/min.

Více
27. úno 2019 13:43 - 27. úno 2019 13:45 #5677 od Isachs
Cuká mi to při ustálené jízdě. Nejčastěji na 50 (3r stupeň cca 3000 ot) a na 70 (4r stupeň cca 3000 ot). Cukání je mírné jakoby zaváhání motoru - vynechání zápalu a není to nic pravidelného. Cítit je ve vibracích i na volnoběhu. Jezdit se s tím bez problémů dá, ale co vám budu povídat. Proste mě to štve.
V plném akceleraci ať plné nebo lehké je to absolutně bez problému.
Poslední změna: 27. úno 2019 13:45 uživatelem Isachs.

Více
27. úno 2019 18:47 #5678 od Martin.S
Tak přesně to dělalo mě a jak jsem psal výše byla to cívka jednou šla a pak zase ne.

Více
27. úno 2019 21:16 #5679 od Isachs
A jak jsi poznal, která to je? Nechce se mi měnit všechny 4.

Více
28. úno 2019 07:19 #5680 od Martin.S
Vyndal jsem všechny svíčky a zkoušel která hází šel jsem cívku po cívce a takhle jsem to prošel asi třikrát páč poprvé mi házely jiskru všechny tak semi to nezdálo a zkoušel znovu a znovu a znovu a hle najednou jedna nehází tak sem přehodil kabel a ono nic tak jinou svíčku a ono nic a závada na světě cívka v řiti to bylo na 1 válci a ještě se mi nezdála 1 cívka na 2 válci tak sem ji taky vyměnil vše za starší originály a je po cukání moto jede krásně hladce

Vygenerováno za 0.216 sekund