nelze nastartovat

Více
27. dub 2017 21:17 #4594 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma nelze nastartovat
Chce to merit kam az jde spravne napeti. A to jak silove tak ovladaci. Moznosti je mnoho.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
06. čvc 2017 18:30 #4753 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma nelze nastartovat
Nazdárek

tak po delší odmlce, kdy jsem fakt neměl kdy se v tý mrše hrabat jsem zpět. Tak jsem to celý rozebral a začal měřit šlusmetrem co se dalo. Tip? Samozřejmně že jsem nenašel ani FŇ. Tak jsem to celý zase složil a mašina už běží. Takže bohužel nemohu posloužit do budoucna pro někoho dalšího čím to bylo, protože to nevím a jen čekám kdy to přijde znovu (nejlépe na trase a někde hodně daleko od baráku).
To že mi při sestavování začali chcát ty kovový rychlospojky to je jen taková perlička, ale vyřešilo to nové tesnění za 10,- kč/kus.

řídítka pořád cukaj, ale to zkusím vyřešit novými ložisky v předním kole (stejně je doma mám po vadné objednávce z juesej) a dotažením krku řízení. Pokud ani to nepomže tak pak ty kotouče a pak už nevim...dám zase echo.

Více
25. čvc 2017 12:05 #4816 od Fernet-stock
Odpověděl Fernet-stock pro téma nelze nastartovat
Pohybuje se tu ještě cyberzef? :-) Zkoušel jsem SZ a mail a nějak nic...

Více
25. čvc 2017 13:06 #4817 od cyberzef
Odpověděl cyberzef pro téma nelze nastartovat
jasně že, na sz jsem ti hned další den odpovídal mailem

Více
10. srp 2017 09:56 #4835 od mates750
Odpověděl mates750 pro téma nelze nastartovat
Caute nemozte niekto dat fotky z tretej strany do vyditelneho módu .....mam tam iba stvorceky a rad by som si to pozrel. Dik

Více
24. říj 2017 19:27 #4978 od stewe21
Odpověděl stewe21 pro téma nelze nastartovat
Chlapci mohli by ste sem hodiť tu schemu zo zakruzkovanim. Zapasimakým problémom tak nech viem kde hľadať tie letovance. Ďakujem, keď tak aj na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vygenerováno za 0.251 sekund