nelze nastartovat
14. bře 2014 11:05 #1741
od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma nelze nastartovat
Kolik na něm máš nalítáno??? Já jen kdy to čeká i mého Capouše.Dík
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- wp_thunder
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
14. bře 2014 12:22 #1742
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma nelze nastartovat
Doufej že tě to nepotká, kolik má můj Capouš nevím, tachometr říká 425xx nicméně reál může být jiný neb neznám minulost a jak jistě víš většina motorek na inzerci má dnes najeto okolo 30000 :o).
Jestli máš podezření u tvého tak u mě chování začlo - občas blbý start, zvuky viz video. Vždy byl problém první studený start, při zahřátý motorce k chytal Capouš úplně v poho.....
Jestli máš podezření u tvého tak u mě chování začlo - občas blbý start, zvuky viz video. Vždy byl problém první studený start, při zahřátý motorce k chytal Capouš úplně v poho.....
Martin @ Thunder
- wp_thunder
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
14. bře 2014 19:24 - 14. bře 2014 19:26 #1743
od wp_thunder
Martin @ Thunder
No jen aby byla představa - doufám že takhle Capa vidím poprvé a naposled....
Ten pohled je takový smutný..... Jestli se mi to podaří, tak až bude volnoběžka venku zkusím se do toho servisu dostat a nafotit, zatím se pořád čeká na stahovák...
Ten pohled je takový smutný..... Jestli se mi to podaří, tak až bude volnoběžka venku zkusím se do toho servisu dostat a nafotit, zatím se pořád čeká na stahovák...
Martin @ Thunder
Poslední změna: 14. bře 2014 19:26 uživatelem wp_thunder.
15. bře 2014 12:24 #1747
od čuník
Odpověděl čuník pro téma nelze nastartovat
Zdar jak svina, kamarádovi když se posrala volnoběžka tak to při startu jen mlátilo a vůbec motorem nezatočilo! Volnoběžku tam dával s kagivy canon 500. Cena tehdá kolo 3000.S RSV by tam myslim taky pasovala jelikž sou to stejné motory www.wemoto.cz/bikes/aprilia/rsv_1000_mil...ter_clutch_assembly/ tady jedna.
- wp_thunder
-
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 6
24. bře 2014 20:13 - 24. bře 2014 20:13 #1779
od wp_thunder
Martin @ Thunder
Zdar
Tak mám Capa od pátku zpět. Volnoběžka vyměněna. Jako díl použita volnoběžka na BMW 650, která se přeskládala aby vyhovoval směr otáčení. Několik málo fotek přikládám.
Oprava byla provedena u Speedyho v Praze Modřanech což je od nynějška můj dvorní a jediný servis. Domluva super, servis je tak trochu jiný, ale ne ve špatném slova smyslu, kdo tam nebyl - nepochopí. Trávil jsem tam 3 odpoledne v průběhu opravy a úžasně si vyčistil hlavu.... Prostě lidi který mají motory a vše okolo jako hobby... Níže připojenou dokumentaci dělal FizZer stejně jako větší část tý volnoběžky....
Co mám info, tak že je to u těchto motorů celkem běžná závada, tak doufám že to nikoho z vás nepotká.....
Tak mám Capa od pátku zpět. Volnoběžka vyměněna. Jako díl použita volnoběžka na BMW 650, která se přeskládala aby vyhovoval směr otáčení. Několik málo fotek přikládám.
Oprava byla provedena u Speedyho v Praze Modřanech což je od nynějška můj dvorní a jediný servis. Domluva super, servis je tak trochu jiný, ale ne ve špatném slova smyslu, kdo tam nebyl - nepochopí. Trávil jsem tam 3 odpoledne v průběhu opravy a úžasně si vyčistil hlavu.... Prostě lidi který mají motory a vše okolo jako hobby... Níže připojenou dokumentaci dělal FizZer stejně jako větší část tý volnoběžky....
Co mám info, tak že je to u těchto motorů celkem běžná závada, tak doufám že to nikoho z vás nepotká.....
Martin @ Thunder
Poslední změna: 24. bře 2014 20:13 uživatelem wp_thunder.
24. bře 2014 22:36 #1780
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma nelze nastartovat
tak úplne neviem, kde si vzal tú cenu origo na Caponorda, ale tu je primeraná tomu čo píšeš ako náhradu z BMW.
www.wemoto.cz/bikes/aprilia/etv_1000_cap...ter_clutch_assembly/
www.wemoto.cz/bikes/aprilia/etv_1000_cap...ter_clutch_assembly/
Vygenerováno za 0.310 sekund