-
Fórum
-
Technika
-
Elektrika
-
nelze nastartovat
nelze nastartovat
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 6
-
-
-
-
22. srp 2013 14:13 #1614
od wp_thunder
Ludom: Samozřejmě to zkontroluju, ale problém není cukání motoru jako takový, asi jsem to blbě napsal. Samo že ten motor v nízkejch otáčkách nemá nejhladší průběh, ale po výměně toho reglu se mi zdá jako by běžel hladčeji - možná to bude jen subjektivní pocit - čert ví.... :o). Zase pokud motor běží tak je vše OK a motorka jede bez problémů - kdyby nepodávalo palivové čerpadlo, spíš bych čekal ke všemu tomuhle ještě výpadky při záběru, propady výkonu atp.... No uvidíme za chvilku to beru na 100km projižďku, tak uvidíme jestli to nahodím. Blbý je že ke kontrolám se dostanu až o víkendu protože na sídlišti to fakt rozebrat nejde (a i tak zase budu poslouchat řeči o tom jak pořád ležím pod motorkou

).....
Až to budu startovat příště zkusím nahrát průběh do nějakýho videa k posouzení.... doufám že zafungujou Murphyho zákony a naskočí na první dobrou

...
Martin @ Thunder
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
-
-
23. srp 2013 05:30 #1616
od LuDom
Zdar, nepisal som ze je problem s cerpadlkm ale to, ze ti asi niekde netesni hadica od cerpadla k vstrekovaniu, alebo obe. Ide o to, ze kym cerpadlo dava, tak je tlak dostatocny. Ale ak ju odstavis prisaje vzduch a potom ked znovu zacne cerpadlo tlacit benzin, tak do vstrekovacov ide vzduch. Niekedy je problem v samotnom mateerialy hadic a je treba ich vymenit. Potom to uz prestane.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 9
-
-
-
-
23. srp 2013 12:12 - 23. srp 2013 12:24 #1617
od zdemal
Máš pod nádrží kovové nebo plastové rychlospojky? Ptám se proto, že já mám kovové a letos před dovolenou musela nádrž kvůli svíčkám dolů. Když jsem ji dával zpátky a spojoval rychlospojky, tak jsem omylem "přestřihl" těsnící O-kroužek. Naštěstí jsem se ještě rozhodl zkontrolovat vzduchový filtr, spojky znovu rozpojil a přišel na to. Kovové jdou do sebe víc natěsno než plastové. Jestli to může být přisáváním vzduchu jak píše LuDom, tak bych zkontroloval i toto. Jestli chceš, tak v úterý mám odpoledne čas. Když nebude chcát, můžu přijet a dáme hlavy dohromady. Kdyžtak zavolej, tel. najdeš v mým profilu.
Poslední změna: 23. srp 2013 12:24 uživatelem
zdemal.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
24. srp 2013 18:33 #1618
od standa
Tak ten samý problém mám i já

Rychlospojky jsem měnil v Řecku když v plastový odešel O kroužek a benzín z toho pod plným plynem do kopce tekl opravdy slušným proudem až mi to udělalo hnědý Adidas na trenkách

Reglo měněný a benzín jen od prověřených benzín.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 6
-
-
-
-
25. srp 2013 09:03 #1619
od wp_thunder
Zdar
Tak kontrola se odkládá...motka zůstala doma.Jinak co s spojek týče, tak co říkal mechanik, kterej dělal kontrolu, tak je tam jedna vyměněná do kovu a druhá je pořád origo plast. Jinak ve čtvrtek odpoledne nastartovala na první dobrou. Ráno jsem točil 2 minuty a cca 10x (jak jsem psal), cesta do práce cca 8km a po 8,5hod v garáži na první brnknutí a celý odpoledne jela naprosto hladce a starty OK.
Zdemal... ok ozvu se ti, číslo mám.... akorát s tím počasím v úterý si nejsem moc jistej, předpověď vypadá dost tragicky. Nicméně mám to k tobě kousek, pokud jsi z říčan. Teoreticky mám dovolenou, ale odpoledne od cca 16:00 je u nás na baráku kontrolní den ohledně zateplení a tam musím být....
Martin @ Thunder
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 9
-
-
-
-
25. srp 2013 18:14 #1620
od zdemal
wp_thunder napsal: Zdar
Tak kontrola se odkládá...motka zůstala doma.Jinak co s spojek týče, tak co říkal mechanik, kterej dělal kontrolu, tak je tam jedna vyměněná do kovu a druhá je pořád origo plast. Jinak ve čtvrtek odpoledne nastartovala na první dobrou. Ráno jsem točil 2 minuty a cca 10x (jak jsem psal), cesta do práce cca 8km a po 8,5hod v garáži na první brnknutí a celý odpoledne jela naprosto hladce a starty OK.
Zdemal... ok ozvu se ti, číslo mám.... akorát s tím počasím v úterý si nejsem moc jistej, předpověď vypadá dost tragicky. Nicméně mám to k tobě kousek, pokud jsi z říčan. Teoreticky mám dovolenou, ale odpoledne od cca 16:00 je u nás na baráku kontrolní den ohledně zateplení a tam musím být....
Dělám do půl pátý, takže dřív stejně nemůžu. Když by to nešlo v úterý tak ve čtvrtek.
-
Fórum
-
Technika
-
Elektrika
-
nelze nastartovat
Vygenerováno za 0.261 sekund