nelze nastartovat
- wp_thunder
-
- Expert
-
- Obdržená poděkování 6
Chvilku byl klid, protože samozřejmě fungovaly Murphyho zákony, takže když Zdemal dorazil , Capouš samozřejmě naskočil na první dobrou (po týdnu stání), pak to probíhalo vždy tak, že jakmile jsem dal nahrávání startování vždy o naskočilo a jen když jsem nenahrával tak to zase blblo....

zde je normální start motorky:
no a zde je mnou popisovaný stav kdy to nechce chytit:
Máte nějaké tipy, co ještě projít???
Martin @ Thunder
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

CapoRider napsal: Ahoj mě se to stává taky, a někdy s tím motorem ani neotočí. Pak zase startuje normálně. Nevím jestli to už může být špatná baterka nebo slabá. Ještě na DR se mi stalo, že se mi tavilo startovací relé. Plast se dostal mezi kontakty a blblo to. Při zkoušení se zdálo vše OK ale jak tam tekl velký proud tak to blblo asi jak to jiskřilo mezi kontakty.Blbý je že do toho relé se nedá dostat a opravit. Jde to jen rozebrat a vyhodit
To nevypadá jako problém se startérem či baterkou tedy i startovacím relém. Podle videa startér mašinu normálně nahodí a pak se děje divočárna, Viděl bych to někde na vední paliva či zapalování svíčky nebo indukčky. No chybu indukčky by ukázalo EFI, tak spíš svíčky. No držím palce pak dej vědět.