nelze nastartovat

Více
01. říj 2013 16:55 #1662 od Medvídě
Odpověděl Medvídě pro téma nelze nastartovat
Zdar nazdar podle videa a podle toho jak se to tam chová bych nejdrive zkusil změřit baterku kolik má protože jak už to psal Zdamal pokud se hýbou ručičky budíku je to baterkou mě se to taky stalo a byla vybitá no ja to totiž na svém ultra giga hitech telefonu pořádně nevidím :blink: ale slyšel jsem jak to střelilo do sání to by mohlo být slabou jiskrou zapříčiněnou nízkým napětím na indukčkách takže zase baterka.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
01. říj 2013 18:40 - 01. říj 2013 18:46 #1663 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma nelze nastartovat
Zdar, no nemôžem si pomôcť, ja si myslím, že je to zrovna štartérom....prečo ti beží volnobežka na tom štartéry na prázdno? - pretože je veľký odber kotvy.... :-(
Na starom aute mi to robilo niečo podobné, štartér sice točil,ale trošku pomalši a mal veľký odber, motor potom nechytil a sem tam vyletela volnobežka naprázdno.... presne ako na tom videu - musel som meniť štartér. Skús skontrolovať uhlíky, ak sa dajú, na capovi som to ešte rozobraté nemal.

myslím, že som aj niekde videl štartér na predaj.
Poslední změna: 01. říj 2013 18:46 uživatelem LuDom.

Více
02. říj 2013 06:37 - 02. říj 2013 06:42 #1664 od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma nelze nastartovat
To dává logiku. Jestliže má startér moc velký odběr, tak na zbytek už moc elektriky nezbývá.
Poslední změna: 02. říj 2013 06:42 uživatelem zdemal.

Více
03. říj 2013 07:21 #1666 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma nelze nastartovat
No uvidíme - díky všem za postřehy. Co se baterie týče byla dávána nová letos v květnu. Palivové potrubí projdu hned jak mi přijdou díly, protože chci měnit palivový fitr (prevence nevím jak je tam dlouho původní).

Startér bych měnil/opravoval fakt nerad.... ale opravte mě pokud si myslím, že pokud je problém pouze první start tak by to spíš ukazovalo na to palivo..... Blbý je že na sídlišti to moc rozhodit nemůžu a je to hodně o teoretizování. Baterku proměřím, nicméně myslím že je OK.

Martin @ Thunder

Více
03. říj 2013 09:32 - 03. říj 2013 09:47 #1667 od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma nelze nastartovat
ahoj,

práve prvý štart ukazuje na to, že je to štartér:
1. teplota má velký vplyv na prietok prúdu cez vinutie(prehrieva sa), takže sú buď zlé uhlíky, alebo máš na niektorom vinutí medzizávitový skrat. Štartér sice točí, ale pomalšie a s vyšším odberom.
2. ak je motor zohriaty, tak chytí na drnc... a na to stačí aj vadný štartér
3. motor po zahriatí má lahší chod, je premazaný.

bohužiaľ, tak to je. :ohmy:
Poslední změna: 03. říj 2013 09:47 uživatelem LuDom.

Více
14. bře 2014 08:30 - 14. bře 2014 08:37 #1740 od wp_thunder
Odpověděl wp_thunder pro téma nelze nastartovat
Tak po "zimě" jsme opět pokročili. Starty byly čím dál horší a i když jsem nalítal okolo 800km a vždy nastartoval, rozhodl jsem se navštívit servis neb poslední start byl takovýto :

Verdikt dvou mechaniků nezávisle na sobě byl stejný - volnoběžka startéru. Takže teď Capo čeká až mu doručí stahovák a půjde to celé ven, pak se uvidí zda je to "jen" pružina, která tlačí na kameny volnoběžky, nebo zda jsou ty kameny ohoblovaný a bude se to měnit celý. Chudák stojí na dílně s vyhřezlými střevy :S . Jinak cena origo volnoběžky cca 9500,- což se mnou málem seklo :evil: , nicméně prý je stejná u Ducati,KTM a také u BMW (u BMW musí se přeskládat kameny neb se hřídel točí obráceně než u Aprilie) a měla by stát okolo 3000,-. Tak jsem zvědavej, jak to dopadne......

Martin @ Thunder
Poslední změna: 14. bře 2014 08:37 uživatelem wp_thunder.

Vygenerováno za 0.328 sekund