nelze nastartovat
22. čvc 2011 20:33 #369
od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:nelze nastartovat
propoj diagnostický konektor je pod sedlem vlevo takový jednodratovy a zapnu klíček jestli se ti na displeji objeví nějaká chyba EFI a číslo.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
23. čvc 2011 06:22 #370
od erikon
Odpověděl erikon pro téma Re:nelze nastartovat
Ahojte.
Možno je to somarina, ale mne motorka raz tiež nechcela naštartovať. Len točila a nič. Vybral som sviečky a iskra nič. Po dlhom skúšaní som jemným brúsnym papierom očistil kontakty sviečky a nastavil vzdialenosť kontaktov na 0,7 mm. Motocykel naskočil na brnknutie.
Možno je to somarina, ale mne motorka raz tiež nechcela naštartovať. Len točila a nič. Vybral som sviečky a iskra nič. Po dlhom skúšaní som jemným brúsnym papierom očistil kontakty sviečky a nastavil vzdialenosť kontaktov na 0,7 mm. Motocykel naskočil na brnknutie.
23. čvc 2011 08:40 #372
od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma Re:nelze nastartovat
dal jsem všechny čtyři svíčky nové,ale zkusím je obrousit,jsou to
mám všechny čtyři svičky nové ale zkusím je obrousit a zvětším mezeru na 0,7 mm.mínus drát na svíčkách průchozí a mam i druhou CDI a stále nic .dik za radu tonoucí se i stébla chytá
mám všechny čtyři svičky nové ale zkusím je obrousit a zvětším mezeru na 0,7 mm.mínus drát na svíčkách průchozí a mam i druhou CDI a stále nic .dik za radu tonoucí se i stébla chytá
23. čvc 2011 18:46 #373
od CapoRider
Odpověděl CapoRider pro téma Re:nelze nastartovat
tak mě ještě napadá regulátor, třeba má vadnou nějakou vetev, nebo relatka a ještě tam je pár diod a pojistky.
24. čvc 2011 08:44 #374
od mikap
Odpověděl mikap pro téma Re:nelze nastartovat
Přidám vlastní měsíc starou zkušenost. Při letošní (už páté) DolomitiTour poslední den před návratem domů ztratil Capo zničehonic výkon, taktak jsme se na "půl válce" doplazili přes průsmyky k apartmánu. EFI ukazovala 1, takže snad nic vážného. Kontrola kabelů a konektorů neukázala nic. Rozhodli jsme se riskovat a odjet domů, ale cestou jsme se pro jistotu stavili v servisu v Brixenu. Ani na velké diagnostice žádná závada, po zkušební jízdě tipoval mechanik odcházející benzinovou pumpu-rozpálené výfuky-chudá směs. V sobotu v poledne už nebyl čas na její rozebrání a i když byli všichni moc ochotní, následovala cesta domů vlakem. Už jsme totiž nenastartovali. Kufr, helmy a pár dalších věcí jsme si mohli nechat tam. Domluvili jsme se, že ji další týden rozeberou a zjistí, jestli se musí objednat nová. Nebudu to prodlužovat-pumpa byla OK, odešly obě cívky na zadním válci-takže to je můj tip. Autodiagnostika je u těchto motorek údajně poměrně primitivní a nic nemusí ukázat ani ta dílenská. Cívky neodešly možná úplně, jen zřejmě probíjely. Myslím si navíc, že možná byla jedna vadná už dřív, protože teď se zdá být motor ještě živější. Ani přes tuto zkušenost nedám na Capa dopustit, v 35tkm je to první problém, u těchto motorů prý zcela běžný. A jen pro zajímavost, hodina práce stála stejně jako v českém značkovém autoservisu.
26. čvc 2011 07:36 - 04. srp 2011 07:15 #378
od MOZUCHYN
Odpověděl MOZUCHYN pro téma Re:nelze nastartovat
[img/] Tak jsem svého Caponorda opravil.Bylo to nedostatečné napětí na zap. cívky a jine komponenty v plusové struně od vstřikovacího relé.Příčina poruchy byla řadně ukryta ve svazku drátu.musel jsem ochranou bužírku rozpárat a drát vyměnit.Jsouto ty spoje na obr .č.1.
Kluci italští to proletovali a pěkně ukryli. Celý svazek kabelů jsem vytahnul a byl to tos vupruz.Jsou tak řešeny všechny spoje které jsou na elektro dokumentaci označeny v kroužku.Pro jistotu jsem to vše zkontroloval a je to dost šlendriján.Přikládá i nějaké foto snad je to srozumitelné . Dik za všechny rady . Rád se i nadále podělím o sve zkušenosti.
Kluci italští to proletovali a pěkně ukryli. Celý svazek kabelů jsem vytahnul a byl to tos vupruz.Jsou tak řešeny všechny spoje které jsou na elektro dokumentaci označeny v kroužku.Pro jistotu jsem to vše zkontroloval a je to dost šlendriján.Přikládá i nějaké foto snad je to srozumitelné . Dik za všechny rady . Rád se i nadále podělím o sve zkušenosti.
Poslední změna: 04. srp 2011 07:15 uživatelem CapoRider.
Vygenerováno za 0.268 sekund