BUDÍKY

Více
15. bře 2015 06:00 #2524 od Giovany
Odpověděl Giovany pro téma BUDÍKY

LuDom napsal: Giovany: Mal by si si prečítať ich fórum, radšej ostaň u Caponorda, toho už poznáš. :-)

Ne to já myslel ze srandy...ihned jsem běžel do garaže vyzkoušet přístrojovku...je ok.. :)

Jen mne tak napadlo... v jakých garažích to máte ustájené...myslím jestli je to garaž vytápěná..nebo garáž typu stodoly..tudíž větraná..jestli na to nemá vliv pravě nějaká změna teploty..

Sono sempre moderato critico!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
19. dub 2015 09:59 #2589 od Hurdy
Odpověděl Hurdy pro téma BUDÍKY
Tak budíky vráceny zpět do solnice zase nešly a nyní je posílají zase mě prý fungují tak že mám problém jinde. Doprdele aj s elektikou kde by mohl být problém asi tam nejde proud. Jsem si myslel že má jen jedno napájení,když mi šly ty kontrolky.Nemáte někdo zkušenost. Dík

Více
25. dub 2015 11:48 - 25. dub 2015 11:49 #2617 od blejdamint
Odpověděl blejdamint pro téma BUDÍKY
zdar, ja velice dobrou, vystrihal jsem italske konektory a dal tam super seal a bylo po problemu, budiky rozebrat vycistit lihem, nechat vyschnout a kompletace, jediny problem jsem nemel, jesli chces napis a poslu ti fotky, nafotil jsem to vsechno
Poslední změna: 25. dub 2015 11:49 uživatelem blejdamint.

Více
26. dub 2015 20:38 #2624 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma BUDÍKY
Tak to máme stejný upgrade :-) Kde to šlo jsem dal superseal a sem tam vyměil kabeláž za silnější a dobíjení bez konektorů a je klííííd:-)

Více
09. kvě 2015 05:47 #2653 od Hurdy
Odpověděl Hurdy pro téma BUDÍKY
Kde jste nakupovali superseal?

Více
09. kvě 2015 11:47 - 09. kvě 2015 11:56 #2659 od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma BUDÍKY
Mrkni na www.ges.cz nebo www.gme.cz...ale myslím že jsem je bral všechny na GESu...ale jsou jen 1 až 6 pinové, tak je potřeba některé konektory rozdělit....kdybysis nevěděl rady, tak se ozvi...
Poslední změna: 09. kvě 2015 11:56 uživatelem FonziETV.

Vygenerováno za 0.260 sekund