Relé startéru
19. čvn 2014 19:32 #2096
od zdemal
Odpověděl zdemal pro téma Relé startéru
Přesně tak. Dělá mi to občas taky, ale napodruhý vždycky naskočí.cyberzef napsal:
u mě normální jev tak 1x za 10 startů, neřešim a zmáčknu znovu...teorie praví,že se písty zastaví těsně před úvratí a startér to nedá, smířil jsem se s tímrostibald napsal: Prosím. .nemá někdo zkušenost s problémem pri startovní. ..Startér jde do záběru, ale nepretoci motor...startrr jsem kontroloval, i natahl primo el.ale nic...nemohla byto být volnobezka? Diky za prispevky..
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
20. čvn 2014 18:25 #2098
od rostibald
Odpověděl rostibald pro téma Relé startéru
To mi také dělal, ale teď nejde ani na po sté
...no pohledám....

20. čvn 2014 19:30 #2101
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Relé startéru
Pochopil jsem dobře, že jsi připnul přímo na startér napětí z baterky a motorem neprotočí? Pokud neprotočí, ale jde do záběru a sekne se, je v háji startér. Pokud protočí, je problém na trase od baterky ke startéru. Přechoďák na kostře, na kontaktech na baterce, stykačí, startéru nebo samotný stykač je mrtvý. Pokud se startér roztočí, ale motorem nezatočí nebo trhaně a vyskakuje, je v háji volnoběžka.
24. čvn 2014 11:38 #2107
od rostibald
Je to ten první problém. ..jde do záběru a nepřetočí, jednou se povedlo, , žese asi na dest otočení motorem zmohl...no starter byl prvni po čem jsem šel, nejprve sem ho rozebral sám. ..uhliky ok, magnety drží a jsou v celku, na prázdno točí, namontoval jsem ho na el.instalaci motorky a točí, zasunul jsem ho zpět a v záběru nic...problem je, ze tu v okoli nikdo nema stolici na moto startery, nechce se mi zbitecne vyhodit 4 tis. Za novy startér. ..jo ještě pri startovani v zátěži kleslo napětí na 8, 6 V...mereno na baterce, bez zátěže pri startovani klesne na 12, 4V...diky za kazdy tip...
24. čvn 2014 14:37 #2108
od Nezmar
Odpověděl Nezmar pro téma Relé startéru
Nezkoušel jsi propojit přes startovací kabely na autobaterii, aby se vyloučila špatná baterka v motorce?
25. čvn 2014 02:24 #2110
od rostibald
Ano, napojil jsem ji přes externí zdroj.
Vygenerováno za 0.234 sekund