Relé startéru
21. čvc 2016 07:27 #4194
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Relé startéru
Tak jinak. Zkus to znovu, jen s tim, ze jestli to zustane slepene, tak rozpoj konektor k tomu rele. Pokud to bude tocit dal, je v tahu to rele. Pokud to odpadne, je problem v kabelazi nebo tlacitku.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
22. čvc 2016 05:03 #4195
od PavelETV
Odpověděl PavelETV pro téma Relé startéru
Je to na 99% stykač startéru. Měl jsem s ním ty samé problémy cca v 50000km. Zkoušel jsem ho různě čistit ap. Nic nepomohlo. Vyměň ho a máš klid. Je to univerzální japonský stykač (asi proto se kazí ) a koupíš ho kdekoliv na netu když zadáš jeho kódové označení. Nic jiného tam nedávej, ty pokusy už mám taky za sebou.
24. pro 2016 20:55 #4439
od aprilak
Odpověděl aprilak pro téma Relé startéru
Koupil jsem nějaký čínský universální za 300kč,přeletoval jsem konektory ovládáni z původního poškozenýho a zatím krásně točí.Původně problémy ze startování jednou to šlo a jindy zas no houno,jakoby to nechtělo utočit motor.Uvidim jak dlouho vydrží.Původní mělo 50A.Na tom čínskym nic napsáno není.Radši koupím ještě jedno.
24. pro 2016 22:36 #4440
od Jardas
Odpověděl Jardas pro téma Relé startéru
Mě to taky občas při teplém motoru neotočilo startérem.Koupil jsem origo relé z Wemota a je klid.a točí to mnohem lehčeji.
27. pro 2016 10:16 #4441
od LuDom
Odpověděl LuDom pro téma Relé startéru
Zdar,
Ty si tam mal 50A relé? To mi príde málo.... ja mam 100A origo a už sú opálené kontakty, takže, sem tam je už veľký odpor a nepotočí. Plánujem výmenu za neorigo 150A a bude pokoj. Holt to relé dostáva zabrať a časom sú proste kontakty tatam....
Ty si tam mal 50A relé? To mi príde málo.... ja mam 100A origo a už sú opálené kontakty, takže, sem tam je už veľký odpor a nepotočí. Plánujem výmenu za neorigo 150A a bude pokoj. Holt to relé dostáva zabrať a časom sú proste kontakty tatam....
28. pro 2016 19:29 #4442
od FonziETV
Odpověděl FonziETV pro téma Relé startéru
Já jsem měnil za nové originál před třemi lety a poslední dobou se mi zdá, že ty starty nejsou co bývaly...je fakt, že mi asi odešla i baterka, ale i tak bych řekl že to může být lepší...
Vygenerováno za 0.294 sekund